Ulaznice.hr

Natrag
LARA FABIAN JE T'AIME
LARA FABIAN JE T'AIME
DATUM, VRIJEME:
29.04.2024., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENE ULAZNICA:
od 65 € do 149 €
ORGANIZATOR:
STAR PRODUKCIJA D.O.O.
Nema ulaznica u online prodaji.

Lara Fabian, umjetnica svjetskog glasa prvi put će održati koncert u Hrvatskoj. Prepoznata i hvaljena kao jedna od najboljih vokalistica svog vremena, prisutna je na glazbenoj sceni još od kasnih 80-ih godina 20. stoljeća kad se široj europskoj javnosti predstavila nastupom na Eurosongu. Od tada do danas ova je belgijsko-kanadska pjevačica osvojila ne samo Europu već i ostatak svijeta svojom karizmom i lirskim sopranom s rasponom od tri oktave, prikupila mnoštvo glazbenih nagrada i prodala više od 20 milijuna albuma.

Rođena je u Belgiji, prvi dio djetinjstva provela je u Italiji, a 1991. seli u Kanadu pa osim belgijskog ima i kanadsko državljanstvo. Stoga ne čudi da je poznata po izvođenju skladbi na francuskom, ali i talijanskom i engleskom jeziku, a ne ustručava se zapjevati ni na drugim jezicima, kao što su španjolski, portugalski, ruski, turski i drugi. Sve to nedvojbeno dodaje poseban šarm i jedinstvenost njenoj glazbi i omogućuje joj da stvori posebnu povezanost sa slušateljima. Bez obzira izvodi li vlastitu glazbu ili prepjeve poznatih klasika, njene iznimne vokalne sposobnosti i osjećajnost koja krasi svaku njenu  interpretaciju zaokupljaju slušatelja od prvog do zadnjeg tona.

Kroz svoju dugu karijeru Lara Fabian izdala je 15 studijskih i četiri live albuma te nekoliko kompilacija, a na zagrebačkom koncertu moći ćete uživati u besprijekornim izvedbama pomno odabranih hitova kao što su “Je t'aime”, “Adagio”, “I will love again”, “Je suis malade”, “Caruso”, ali i u posebnoj atmosferi koju ova umjetnica stvara s lakoćom prenoseći na publiku nevjerojatnu energiju čime publika i sama postaje neodvojivi dio nastupa.

Ne propustite ovaj ekskluzivan koncert i nabavite svoje ulaznice na vrijeme!

NAČINI PLAĆANJA:

maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica