Ulaznice.hr

Natrag
NIŠTA BEZ REKLAME: DRAŠKO ZIDAR, ANA BEGIĆ TAHIRI, ZORAN PRIBIČEVIĆ, NIKOLINA PRKAČIN
NIŠTA BEZ REKLAME: DRAŠKO ZIDAR, ANA BEGIĆ TAHIRI, ZORAN PRIBIČEVIĆ, NIKOLINA PRKAČIN
DATUM, VRIJEME:
31.05.2024., 20:00h
LOKACIJA:
Ludilište Luda kuća, Ul. kralja Zvonimira 63
CIJENE ULAZNICA:
od 15 € do 22 €
ORGANIZATOR:
LUDA KUĆA D.O.O.
Slobodna mjesta:
245

Popis prodajnih mjesta

U suradnji s časopisom Gloria, Luda kuća vam predstavlja svoju novu komediju.

Pratit ćemo svakodnevicu jedne uspješne marketinške agencije. Direktor Orkan, veliki ljubitelj životinja, a posebno janjetine na ražnju, Dolly, njegova najveća obožavateljica i ona koja zapravo vodi firmu i Nina ispravna, poštena i uvijek politički korektna, a najmlađa članica kolektiva, naći će se u nezgodnoj situaciji.
Naime njihov dugogodišnji suradnik Pero, zgodan, al ne baš bistar glumac, nespretnim će javnim istupom o vrlo bitnoj i osjetljivoj ženskoj temi, dovesti svoju karijeru ali i agenciju u problem. 

Dok gledamo kako agenciji gori pod petama, ljuti klijenti otkazuju jedan posao za drugim, a Peri se raspada karijera, otkrit ćemo koga je od naših aktera pogodila Amorova strelica.
Kako će se zazvrzlama otpetljati i hoćemo li sretno završiti pogledajte kroz sjajnu igru naše glumačke podjele, u predstavi Ništa bez reklame.

Napomena:

*U slijedećem koraku odaberite broj sjedećih mjesta za stolom ili sjedala na balkonu.

Ulaznice kupljene online nije potrebno printati već ih je dovoljno pokazati na zaslonu vašeg mobitela na ulazu.

Kazalište Luda kuća odobrava zamjenu ulaznica putem poklon bona najkasnije do sedam dana prije termina održavanja predstave za koju su ulaznice kupljene. U slučaju otkazivanja predstave moguća je zamjena ulaznica za jedan od narednih termina iste predstave ili povrat sredstava. Povrat sredstava vrši se isključivo u slučaju otkazivanja predstave od strane kazališta Luda kuća.

Luda kuća zadržava pravo otkazivanja predstave u slučaju više sile. U slučaju otkazivanja predstave, ulaznice se mogu vratiti uz povrat novca ili zamijeniti za neki drugi termin u roku 7 dana. Povrat novca i zamjena karte nisu mogući u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja i sličnog.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Ludilište Luda kuća
ADRESA:
Ulica kralja Zvonimira 63
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica