Ulaznice.hr

Natrag
U ČEMU JE TRIK?: LUKA VIDOVIĆ - MAĐIONIČARSKI SHOW
U ČEMU JE TRIK?: LUKA VIDOVIĆ - MAĐIONIČARSKI SHOW
DATUM, VRIJEME:
27.04.2024., 12:00h
LOKACIJA:
Ludilište Luda kuća, Ul. kralja Zvonimira 63
CIJENE ULAZNICA:
od 8 € do 12 €
ORGANIZATOR:
LUDA KUĆA D.O.O.
Slobodna mjesta:
168

Popis prodajnih mjesta

U čemu je trik? – naš najpoznatiji mađioničar Luka Vidović zna odgovor na to pitanje, a saznat ćete ga i vi u urnebesnom mađioničarskom showu za cijelu obitelj koji spaja smijeh, magiju i fenomenalnu zabavu. Luka je nedavno oduševio publiku u Las Vegasu i New Yorku, a u ožujku dolazi u Ludu Kuću pokazati sve najbolje trikove iz svoje dvadesetpetogodišnje iluzionističke karijere. Dođite i otkrijte u čemu je trik!

Dobna preporuka: 5+

Posebna pogodnost: Posjetitelji s kupljenom ulaznicom za ovu predstavu ostvaruju 20% popusta na ulaznicu i 20% na Dilemma didaktičke igre u Muzeju iluzija.
Popust vrijedi unutar mjeseca ožujka 2024.

 

Napomena:

*U slijedećem koraku odaberite broj sjedećih mjesta za stolom ili sjedala na balkonu.

Ulaznice kupljene online nije potrebno printati već ih je dovoljno pokazati na zaslonu vašeg mobitela na ulazu.

Kazalište Luda kuća odobrava zamjenu ulaznica putem poklon bona najkasnije do sedam dana prije termina održavanja predstave za koju su ulaznice kupljene. U slučaju otkazivanja predstave moguća je zamjena ulaznica za jedan od narednih termina iste predstave ili povrat sredstava. Povrat sredstava vrši se isključivo u slučaju otkazivanja predstave od strane kazališta Luda kuća.

Luda kuća zadržava pravo otkazivanja predstave u slučaju više sile. U slučaju otkazivanja predstave, ulaznice se mogu vratiti uz povrat novca ili zamijeniti za neki drugi termin u roku 7 dana. Povrat novca i zamjena karte nisu mogući u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja i sličnog.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Ludilište Luda kuća
ADRESA:
Ulica kralja Zvonimira 63
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica