Ulaznice.hr

Natrag
PRAČOVJEK - PEĐA GVOZDIĆ
PRAČOVJEK - PEĐA GVOZDIĆ
DATUM, VRIJEME:
02.05.2024., 20:00h
LOKACIJA:
Ludilište Luda kuća, Ul. kralja Zvonimira 63
CIJENE ULAZNICA:
od 15 € do 22 €
ORGANIZATOR:
LUDA KUĆA D.O.O.
Slobodna mjesta:
238

Popis prodajnih mjesta

Defending the Caveman“ najduži je one man show u povijesti Broadwaya i Las Vegasa te je postigao svjetski uspjeh.

Urnebesna komedija Roba Beckera osvojila je tijekom godina izvođenja srca milijuna gledatelja širom svijeta.

„Pračovjek“ je do sada preveden na 25 jezika te je izveden u više od 52 zemlje, a sam autor je tijekom trogodišnjeg razdoblja proučavao

Psihologiju, sociologiju i prapovijest kako bi napisao komediju u odnosu i razlikama muškaraca i žena od prapovijesti do danas.

Trenutno više od 40 glumaca diljem svijeta izvodi komediju koja obara sve rekorde gledanosti, a sada je došao red i na Hrvtasku,

Hrvatski „PRAČOVJEK“ je talentirani Peđa Gvozdić, glumac i redatelj koji ovim naslovom obilježava 10 godina umjetničkog djelovanja u Zorin domu.

„Pračovjek“ nudi odgovore na vječni rat spolova – stereotipne, ali opet istinske razlike između muškaraca i žena od prapovijesti do danas.

Kroz intenzivnu glumačku igru, mnoštvo transformacija i izuzetno glumačko umijeće hrvatski „Pračovjek“ Peđa Gvozdić nasmijat će vas, podučiti i pomiriti nepomirljivo.

Napomena:

*U slijedećem koraku odaberite broj sjedećih mjesta za stolom ili sjedala na balkonu.

Ulaznice kupljene online nije potrebno printati već ih je dovoljno pokazati na zaslonu vašeg mobitela na ulazu.

Kazalište Luda kuća odobrava zamjenu ulaznica putem poklon bona najkasnije do sedam dana prije termina održavanja predstave za koju su ulaznice kupljene. U slučaju otkazivanja predstave moguća je zamjena ulaznica za jedan od narednih termina iste predstave ili povrat sredstava. Povrat sredstava vrši se isključivo u slučaju otkazivanja predstave od strane kazališta Luda kuća.

Luda kuća zadržava pravo otkazivanja predstave u slučaju više sile. U slučaju otkazivanja predstave, ulaznice se mogu vratiti uz povrat novca ili zamijeniti za neki drugi termin u roku 7 dana. Povrat novca i zamjena karte nisu mogući u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja i sličnog.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Ludilište Luda kuća
ADRESA:
Ulica kralja Zvonimira 63
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica