Ulaznice.hr

Natrag
M. Grgić - A. Kabiljo: JALTA, JALTA
M. Grgić - A. Kabiljo: JALTA, JALTA
DATUM, VRIJEME:
07.05.2024., 19:30h
LOKACIJA:
Komedija, kazalište
CIJENE ULAZNICA:
od 20 € do 25 €
ORGANIZATOR:
ZAGREBAČKO GRADSKO KAZALIŠTE "KOMEDIJA"
Nema ulaznica u online prodaji.

Radnja se odvija na Jalti, u veljači 1945. godine, za vrijeme održavanja one glasovite konferencije na kojoj su Staljin, Churchill i Roosevelt dijelili svijet. S državnicima na Jaltu stigla su tri njihova sobara: Rus Griša, Englez Stanley i Amerikanac Larry. Oni su zaduženi da čuvaju i zrače rublje šefova triju svjetskih velesila.

Sobari su smješteni u staroj vili Aramovski u kojoj domarka Nina Filipovna vodi brigu da se živi u slozi i prijateljstvu. Međutim, jednako kao i njihovi šefovi, i sobari nemaju jedan u drugog povjerenja. Oni, naime također dijele svijet, i možda bi ga nekako uspjeli “podijeliti”, kad ne bi bilo “zelene livade”, malog komadića zemaljske kugle koji se nalazi na Antartiku i o kojem šefovi velikih sila ne znaju ništa.

U međuvremenu, generali i delegati koji prisustvuju konferenciji, primijećuju da se s velikom mapom svijeta, koja se nalazi u dvorani za odmor, događaju čudne stvari. Naime, pri dnu te velike karte, tamo gdje je Antartik javlja se nekakva misteriozna zelena mrlja. Generali i delegati su uznemireni.

NAČINI PLAĆANJA:

maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Zagrebačko gradsko kazalište Komedija
ADRESA:
Kaptol 9
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica