Ulaznice.hr

Natrag
Iza paravana
Iza paravana
DATUM, VRIJEME:
19.04.2024., 20:00h
LOKACIJA:
Centar KNAP/kazalište KNAP
CIJENA ULAZNICA:
8 €
ORGANIZATOR:
CENTAR KULTURE NA PEŠČENICI
Slobodna mjesta:
181

Popis prodajnih mjesta

IZA PARAVANA

Katarina Baban i Vladimir Posavec u ulogama u kakvim ih morate vidjeti, u novoj predstavi Kazališta KNAP – IZA PARAVANA!

Autorski tekst Dore Delbianco i u režiji Tihane Strmečki, drama je s elementima komedije, a u osnovi je priča o ljubavi i to o onoj najljepšoj - iznenadnoj, neočekivanoj i spontanoj. Susret dvoje stranaca zauvijek će promijeniti njihove živote.

Andrea je hipohondrica opsjednuta panikama i strahom od mogućih nesretnih završetaka, ne zna prepustiti kontrolu i s povjerenjem živjeti svoj život. Doktor Babić je radiolog, a mjesto susreta, njegova je ordinacija. Pregledi će se odigravati kroz godine i godine, a oni će se sretati kao ljudi u raznim fazama svojih života.

Postoji li slučajnost, je li sreća apsolutno precijenjena kategorija, je li svaka veza stresna i zašto ne možemo ostvariti ljubav kakvu bismo željeli...

U ovoj predstavi,  za vrijeme koje ćete se i nasmijati i pustiti koju suzu, svakako možete tražiti odgovore, no hoće li oni biti tamo?

Dođite pogledati IZA PARAVANA i dopustite da vas odvede dalje od svakodnevice, kao neka ljubavnička afera, ukradeno vrijeme za sebe, kao siguran bijeg od realnosti koja nas svakodnevno melje.

 

* Ulazak u dvoranu nakon početka predstave dopušten je isključivo uz pratnju i upute hostesa.

* Molimo posjetitelje da za vrijeme predstave ne koriste mobitele.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Centar KNAP/kazalište KNAP
ADRESA:
Ivanićgradska 41a
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica