Ulaznice.hr

Natrag
Možeš biti sve što želiš
Možeš biti sve što želiš
DATUM, VRIJEME:
29.04.2024., 20:00h
LOKACIJA:
KunstTeatar
CIJENA ULAZNICA:
10 €
ORGANIZATOR:
KUNSTTEATAR
Slobodna mjesta:
22

Popis prodajnih mjesta

Svijet Mare i Lenu (Nikolina Prkačin i Lana Meniga), dviju ne više djevojčica, još ne žena, svijet je u kojem, baš kao i Barbie, one mogu biti sve što žele. I tu staje svaka njihova sličnost s Barbie (2023.) iako, kad smo ih pitale za mišljenje o filmu, rekle su da su se nasmijale na neke fore, ali su im Tratinčice (1966.) i dalje najdraži film jer se Marie i Marie ipak bolje zajebavaju sa starim prdonjama. One se više ne igraju s barbikama, a još nisu dobile prvu menstruaciju. Pravila njihove igre su glupa.

Humor Mare i Lenu crniji je i politički nekorektniji od Barbienog jer Mara i Lenu s jednakim žarom sprdaju šovinističke viceve, apsurdne primjere degradacije žena diljem svijeta, strašne priče iz domaćeg hrvatskog konteksta, a ne propuštaju nijednu priliku da spuste jedna drugoj ili samima sebi. One su namjerno iritantne, lažljive nezrele manipulatorice koje cmizdre, lažu, prenemažu se i loše glumataju. Sve su to, naime, vještice.

Predstava je nastala u koprodukciji Umjetničke organizacije Punctum, T25 i KunstTeatra uz podršku Ministarstva kulture i medija, Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo te Zaklade Kultura nova.

Više informacija na https://www.kunstteatar.hr/ i na https://punctum.hr/.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Kunst Teatar
ADRESA:
Dubovačka ul. 1, 10000, Zagreb
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica