HNS

     

Naslovnica | Uvjeti prodaje
Dobrodošli na službeni portal za ulaznice Hrvatskog nogometnog saveza

Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, stadion HNK Rijeka, 24. svibnja, 19 sati
HNK Hajduk Split - HNK Šibenik


Tribina Zapad25 EUR
Tribina Istok20 EURPRODAJA ULAZNICA

Prodaja putem interneta počet će u ponedjeljak, a rok za kupnju ulaznica putem interneta traje do početka utakmice ili do rasprodaje raspoloživih ulaznica.


Prodaja ulaznica uključuje e-ulaznice koje kupac treba preuzeti sa svojih korisničkih stranica nakon kupovine i ispisati na svome pisaču, a pravo na kupovinu imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.


Jedna osoba može kupiti najviše dvije (2) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugom navijaču za kojeg kupuje ulaznicu pri čemu drugi navijač ne mora nužno biti državljanin Republike Hrvatske.


Upozoravamo navijače da će pri ulasku na stadion redari provjeravati točnost osobnih podataka na ulaznicama te kako će navijačima koji pokušaju ući na stadion s ulaznicom na drugo ime ulaz biti onemogućen. Stoga upozoravamo navijače da ne kupuju ulaznice na "crnom tržištu" s drugim podacima na ulaznici.Mogući načini plaćanja:
  • -DINERS, MasterCard, VISA i Maestro karticom (samo kartice koje podržavaju internet transakcije, za više informacija obratite se banci koja je izdala karticu)
  • -KEKS Pay
  • -Kriptovaluta

Ako u bilo kojoj fazi kupovine (od uplate do isporuke) dođe do bilo kakvih problema, molimo kupce da se jave službi za korisnike:
-e-mail: podrskaulaznice.hr
-telefon: +385 (0)60 53 53 56 (unutar Hrvatske, cijena poziva po minuti: 0,46 € / 3,43 kn fiksne mreže i 0,62 € / 4,70 kn mobilne mreže) od ponedjeljka do petka 9 - 17h

U sve cijene PDV je uračunat prema zakonu.
Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn

SVE ULAZNICE SU RASPRODANE