Ulaznice.hr

Natrag
Krijesnice
Krijesnice
DATUM, VRIJEME:
01.04.2023., 20:00h
LOKACIJA:
KMD - Velika scena
CIJENA ULAZNICA:
8 € (60.28 Kn)
ORGANIZATOR:
GRADSKO KAZALIŠTE MARINA DRŽIĆA
Ostalo:
Krijesnice
Slobodna mjesta:
133

Popis prodajnih mjesta

Radnja drame događa se u zračnoj luci koja je, iako simbolizira slobodu kretanja i doživljavanja, strogo kontrolirano mjesto. Krijesnice tematiziraju tranzicijski prostor i vrijeme, snalaženje i nesnalaženje u njima. Ljudi se susreću u zračnoj luci i, prisiljeni na čekanje, jedni drugima staju na put i utječu na sudbine.

Autorica teksta je Tena Štivičić, jedna od najznačajnijih i najizvođenijih hrvatskih suvremenih autorica – ovaj tekst praizveden je 2007. godine i napisan ekskluzivno za Zagrebačko kazalište mladih. Uprizorenje na Velikoj Sceni Kazališta Marina Držića postavit će redatelj Paolo Tišljarić uz sudjelovanje skoro cijelog umjetničkog ansambla KMD-a.

*Kazalište Marina Držića se posebno zahvaljuje autorima čije se skladbe koriste u predstavi uz dopuštenje: Aleksandar Ljiljak (“Putujem”) i Gordan Muratović / Coco Mosquito (“Zar je stvarno došao taj dan”). Vokalne aranžmane potpisuje Paola Dražić Zekić.

*Kazalište Marina Držića se također zahvaljuje udruzi Audiovizualni centar Dubrovnik na tehničkoj podršci za produkciju audio i video materijala.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Gradsko kazalište Marina Držića
ADRESA:
Kovačka 1, 20 000 Dubrovnik
MJESTO:
Dubrovnik

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica