Ulaznice.hr

Natrag
ZORAN PREDIN - Koncert
ZORAN PREDIN - Koncert
DATUM, VRIJEME:
11.10.2023., 20:00h
LOKACIJA:
Ludilište Luda kuća, Ul. kralja Zvonimira 63
CIJENA ULAZNICA:
20 € (150.69 Kn)
ORGANIZATOR:
LUDA KUĆA D.O.O.
Slobodna mjesta:
156

Popis prodajnih mjesta

Cijena ulaznice je 20 Eura, a na dan izvedbe 11.10. je 22 Eura. 

Zoranu Predinu, jednom od najznačajnijih slovenskih novovalnih kantautora, zbog njegove provokativnosti i crnohumornih tekstova čak i najveći ne-simpatizeri priznaju duhovitu autorsku izvornost i iskričavu nekonvencionalnost. Uvijek aktivan, Predin nam ponovo stiže u Zagreb i to sa novim koncertnim programom "Na svojoj strani".
 
Ekskluzivnim koncertom, u zagrebačkoj Ludoj kući u srijedu 11.10., Predin će se premijerno zagrebačkoj publici predstaviti sa svojim novim triom u sastavu Bruno Urlić - violina, Paul Kempf - klavir i Goran Delač - bas.
 
U programu, koji je njegov svojevrstan “the best of” naći će se pjesme iz koncertnih programa 'Tragovi u sjeti', 'Zoran pjeva Arsena' i 'Ljubavnik iz ormara' kao i legendarne pjesme grupe Lačni Franz.
 

Napomena:

*U slijedećem koraku odaberite broj sjedećih mjesta za stolom ili sjedala na balkonu.

Ulaznice kupljene online nije potrebno printati već ih je dovoljno pokazati na zaslonu vašeg mobitela na ulazu.

Kazalište Luda kuća odobrava zamjenu ulaznica putem poklon bona najkasnije do sedam dana prije termina održavanja predstave za koju su ulaznice kupljene. U slučaju otkazivanja predstave moguća je zamjena ulaznica za jedan od narednih termina iste predstave ili povrat sredstava. Povrat sredstava vrši se isključivo u slučaju otkazivanja predstave od strane kazališta Luda kuća.

Luda kuća zadržava pravo otkazivanja predstave u slučaju više sile. U slučaju otkazivanja predstave, ulaznice se mogu vratiti uz povrat novca ili zamijeniti za neki drugi termin u roku 7 dana. Povrat novca i zamjena karte nisu mogući u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja i sličnog.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Ludilište Luda kuća
ADRESA:
Ulica kralja Zvonimira 63
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica