Ulaznice.hr

Natrag
SINATRA - THE MAN AND THE MUSIC WITH SIMON MARLOW
SINATRA - THE MAN AND THE MUSIC WITH SIMON MARLOW
DATUM, VRIJEME:
12.12.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Ludilište Luda kuća, Ul. kralja Zvonimira 63
CIJENE ULAZNICA:
od 110 Kn do 120 Kn (od 14.60 € do 15.93 €)
ORGANIZATOR:
LUDA KUĆA D.O.O.
Slobodna mjesta:
41

Popis prodajnih mjesta

SINATRA – THE MAN AND THE MUSIC

Glazbena biografija nazvana “Sinatra - the Man and The Music” izvođena je u Zitadelle Berlin kao i Hamburgs English Theater. Kroz muzičke numere i uz kratke monološke crtice Simon nas vodi kroz život ovog velikog umjetnika koji nam je podario hitove kao „Fly me to the moon“, „New York, New York“, „My way“, „Strangers in the night“ i dr. Jedinstvena glazbeno-scenska predstava koja će vas zasigurno dobro zabaviti i uz koju ćete provesti magičnu večer uživajući u tonovima nezaboravnog Franka Sinatre.

Simon Marlow je rođen u Oxford-u Velika Britanija, a studirao je u Londonu na Middlesex University performing arts kao i glumu na Lee Strasburg Institut-u. Njegova karijera započela je u mjuziklu West Side Story na londoskom West Endu te surađujući s Leonardom Bernsteinom i Tomom Abbotom a imao je i glavne role u Andrew Lloyd Webberovim mjuzuiklima Cats i Starlights Express te u David Cassidy mjuziklu Time. 1989 preselio se u Hamburg gdje je izvodio njemačke produkcije mjuzikla Cats, Phantom of the Opera. Nastavio je karijeru u Hamburgu izvođeći sa engleski govornim Stray Theatre Company produkcije “Into the woods”, “Closer than Ever”, “Jaque Brel Is Alive And Well And Living In Paris” te igrajući u “Orphans” i “The Diviners”.

Napomena:

Ulaznice kupljene online nije potrebno printati već ih je dovoljno pokazati na zaslonu vašeg mobitela na ulazu.

Kazalište Luda kuća odobrava zamjenu ulaznica putem poklon bona najkasnije do sedam dana prije termina održavanja predstave za koju su ulaznice kupljene. U slučaju otkazivanja predstave moguća je zamjena ulaznica za jedan od narednih termina iste predstave ili povrat sredstava. Povrat sredstava vrši se isključivo u slučaju otkazivanja predstave od strane kazališta Luda kuća.

Luda kuća zadržava pravo otkazivanja predstave u slučaju više sile. U slučaju otkazivanja predstave, ulaznice se mogu vratiti uz povrat novca ili zamijeniti za neki drugi termin u roku 7 dana. Povrat novca i zamjena karte nisu mogući u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja i sličnog.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Ludilište Luda kuća
ADRESA:
Ulica kralja Zvonimira 63
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica