Ulaznice.hr

Natrag
KATARINA BABAN, CSILLA BARATH BASTAIĆ, PETRA DUGANDŽIĆ, ISKRA JIRSAK: NIŠTA LJUBAV, SAMO SEX
KATARINA BABAN, CSILLA BARATH BASTAIĆ, PETRA DUGANDŽIĆ, ISKRA JIRSAK: NIŠTA LJUBAV, SAMO SEX
DATUM, VRIJEME:
07.07.2021., 21:00h
LOKACIJA:
Boogaloo, Vukovarska 68
CIJENA ULAZNICA:
90kn
ORGANIZATOR:
KAZALIŠNA DRUŽINA VESELA REPUBLIKA
Slobodna mjesta:
94

NAPOMENA: Ako se otkaže predstava zbog vremena ili neke druge nepogode ulaznice će se mijenjati za drugi termin iste predstave koji je na rasporedu (nema dodatne zamjenske predstave). Druga opcija je poklon bon koji će vrijediti do 31.12.2021 i moći će se iskoristi za bilo koju od predstava u ludilištu Luda kuća ili na zraku (dok traje).

4 glumice pripremaju se za početak predstave Atonid i ponor pakla, grčku tragediju postavljenu na kazališne daske, koja zapravo uopće nije bitna. 4 različita karaktera u nešto više od 90 minuta pretvara se u njih 13. Razigrane i vesele glumice, radije bi se 4 sata družile u garderobi nego pola sata na pozornici.

Kao lajtmotiv i tema večeri, nekako, ne znamo kako, nametnuo se sex. O da, i žene pričaju o njemu. Ne degutantno i ne vulgarno.

Dokumentarnom lakoćom naše glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Jeste li probali dominaciju? Kako je po staračkim domovima?

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Boogaloo Zg
ADRESA:
Ul. grada Vukovara 68
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica