Ulaznice.hr

Natrag
BRANKO ĐURIĆ ĐURO: ĐUROLOGIJA
BRANKO ĐURIĆ ĐURO: ĐUROLOGIJA
DATUM, VRIJEME:
08.07.2021., 21:00h
LOKACIJA:
Boogaloo, Vukovarska 68
CIJENA ULAZNICA:
90kn
ORGANIZATOR:
KAZALIŠNA DRUŽINA VESELA REPUBLIKA
Slobodna mjesta:
97

NAPOMENA: Ako se otkaže predstava zbog vremena ili neke druge nepogode ulaznice će se mijenjati za drugi termin iste predstave koji je na rasporedu (nema dodatne zamjenske predstave). Druga opcija je poklon bon koji će vrijediti do 31.12.2021 i moći će se iskoristi za bilo koju od predstava u ludilištu Luda kuća ili na zraku (dok traje).

Branko Đurić Đuro sa svojom je autorskom predstavom „Đurologija“ oborio sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji! „Đurologija“ je igrana više od 480 puta i vidjelo ju je preko 300.000 posjetitelja, što je čini najgledanijom predstvomm u regiji, a još uvijek ne prestaje oduševljavati publiku.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista” i „Audicija”, Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe. Svojevrsni (anti)stand up show „Đurologija“, kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični Sarajlija s hollywoodskom i svjetskom karijerom, glumac, redatelj, kantautor i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro u „Đurologiji“ zaista objedinjuje sve svoje umjetničke uloge i pruža publici 90-minutni show bez premca!

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Boogaloo Zg
ADRESA:
Ul. grada Vukovara 68
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica