Ulaznice.hr

Natrag
J.Franković Brdar, I.Đuričić, R. Bitorajac, P. Dugandžić, A. Prenkaj, D. Poljičak, M.Kovačić: POTPUNI STRANCI
J.Franković Brdar, I.Đuričić, R. Bitorajac, P. Dugandžić, A. Prenkaj, D. Poljičak, M.Kovačić: POTPUNI STRANCI
DATUM, VRIJEME:
01.07.2021., 21:00h
LOKACIJA:
Boogaloo, Vukovarska 68
CIJENA ULAZNICA:
100kn
ORGANIZATOR:
KAZALIŠNA DRUŽINA VESELA REPUBLIKA
Slobodna mjesta:
76

NAPOMENA: Ako se otkaže predstava zbog vremena ili neke druge nepogode ulaznice će se mijenjati za drugi termin iste predstave koji je na rasporedu (nema dodatne zamjenske predstave). Druga opcija je poklon bon koji će vrijediti do 31.12.2021 i moći će se iskoristi za bilo koju od predstava u ludilištu Luda kuća ili na zraku (dok traje). Zamjena ulaznica za poklon bon je moguća najkasnije do sedam dana prije dana održavanja događaja.

Predstava Potpuni stranci nastala je prema najgledanijem talijanskom filmu 2016. godine “Perfetti sconosciuti” redatelja Paola Genovesea. Film je to koji je 2019. ušao i u Ginessovu knjigu rekorda kao film s najvećim brojem “remakeova” u povijesti kinematografije, njih čak 18. Ludilište Luda kuća otkupila je prava na ovaj nagrađivani scenarij i napravila predstavu u režiji Renea Bitorajca i sjajne glumačke ekipe.

Sedmero dugogodišnjih prijatelja nalaze se u prekrasnom dvorištu jednog od para kako bi uz jelo, piće i druženje popratili rijetku pomrčinu mjeseca. U toku večeri odluče igrati neobičnu igru, staviti mobitele na stol, sve svoje pozive stavljati na zvučnik, a poruke i e-mailove čitati naglas te ih tako podijeliti s ostalima. Je li to bila pametna ideja? Samo ćemo vam reći, draga publiko, ne pokušavajte ovo u svojim domovima. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je namjerna, a svako prepoznavanje sebe u sličnim situacijama je neizbježna.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Boogaloo Zg
ADRESA:
Ul. grada Vukovara 68
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica