Ulaznice.hr

Natrag
DANKO AŽIĆ: Bok (i) Hrvati - gost/premijera
DANKO AŽIĆ: Bok (i) Hrvati - gost/premijera
DATUM, VRIJEME:
23.05.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Ludilište Luda kuća, Zvonimirova 63, Zagreb
CIJENA ULAZNICA:
60/70kn
ORGANIZATOR:
KAZALIŠNA DRUŽINA VESELA REPUBLIKA
Slobodna mjesta:
114

Bok (i) Hrvati je satirični i imitatorski show u kojemu imitator Danko Ažić utjelovljuje preko 30 poznatih ličnosti i povezuje ih u jednu priču isprepletenu humorom i dubokim porukama.

Zašto Hrvati napuštaju jednu od najljepših zemalja svijeta? Možemo samo pretpostaviti, a hoće li se taj trend i nastaviti...? Pitaj Boga...Upravo glavni akteri ovog spektakularnog showa imaju mogućnost razgovora s „višom silom“ koja ih prosvjetljuje i nudi odgovore na razna pitanja. Inspirirani novim spoznajama, poznati Hrvati imaju potrebu podijeliti istinu građanima RH ne bi li ih osvijestili te i pritom možda na taj način potakli da ostanu u Hrvatskoj.

Poznati Hrvati koji su imali čast postići iznenadno prosvjetljenje za potrebe showa su Zdravko Mamić, Mišo Kovač, Massimo Savić, Božo Petrov, Tomislav Karamarko, Andrej Plenković, Milan Bandić, kardinal Bozanić, Luka Modrić i Ćiro Blažević. Navedenim akterima pridružit će se sporednije uloge, ali ne i manje poznate ličnosti kao što su: Pernar, Todorić, Trump, Željka Markić, Rojs, Krstičević, Stoka, Schwarzenegger , De Niro, Stallone, Clint Eastwood i mnogi drugi.

Kako bi to izgledalo kada bi nam vodeći političari u zemlji dijelili i primijenjivali mišljenje i volju naroda? Što je potrebno učiniti da nam svima bude bolje? Dođite na predstavu Bok (i) Hrvati i pogledajte što vam imaju za reći poznate ličnosti u malo drugačijem izdanju nego što ste na njih navikli.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Ludilište Luda kuća
ADRESA:
Zvonimirova 63
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica