Ulaznice.hr

Natrag
A. Končić: KAJ JE LJUBAV
A. Končić: KAJ JE LJUBAV
DATUM, VRIJEME:
27.03.2023., 20:00h
LOKACIJA:
Klub Kazališta Komedija, Zagreb
CIJENA ULAZNICA:
13 € (97.95 Kn)
ORGANIZATOR:
ZAGREBAČKO GRADSKO KAZALIŠTE "KOMEDIJA"
Slobodna mjesta:
8

Popis prodajnih mjesta

Koncertno-poetski cabaret

Adam Končić, član Komedijina glumačkog ansambla, već se dugi niz godina dokazuje kao vrhunski interpret kabaretskih formi, pa je kazalište odlučilo ovom svom članu pružiti priliku da na sceni Kluba Kazališta Komedija ostvari svoj novi autorski projekt.

Kaj je ljubav? je koncertno poetski cabaret u kojem će Adam Končić govoriti o muško ženskim odnosima kroz pjesme popularnih pjesnika, kroz kratke monološke dramske forme i naravno, kroz glazbu i pjesmu.

Pjesnici poput Ladislava Pežigala kojeg Končić često interpretira zbog njegovog osebujnog kajkavskog izraza svakako će se naći na repertoaru, kao i nezaobilazni hrvatski pjesnici ljubavne poezije poput Enesa Kiševića ili Ivana Slamniga.

Prozne dijelove cabareta Končić će govoriti kao pseudo autobiografske crtice, nalik na dnevničke zapise jednog suvremenog homo sapiensa koji potiče iz Krapine i humorno se poigrava mačističkim streotipima, ulogom muškarca u modernom društvu, koji iskreno progovora o pobjedama i porazima u ljubavi.

U predstavi će se pjesme izvoditi uživo, uz pratnju četveročlanog muzičkog sastava, koji će sačinjavati članovi orkestra kazališta Komedija.

Ovaj kabaretski program pružit će idealan programski okvir za prostor Komedijinog kluba na glavnom gradskom trgu, koji će pružiti kvalitetnu zabavu za večernji izlazak u takav urbani klupski prostor.

NAČINI PLAĆANJA:

maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Jazz & Cabaret club Kontesa
ADRESA:
Augusta Cesarca 2
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica