Ulaznice.hr

Natrag
Kazališna predstava „KRČMARICA PURGERICA“
Kazališna predstava „KRČMARICA PURGERICA“
DATUM, VRIJEME:
15.12.2023., 20:00h
LOKACIJA:
Festivalska dvorana Krapina
CIJENA ULAZNICA:
10 € (75.35 Kn)
ORGANIZATOR:
PUČKO OTVORENO UČILIŠTE KRAPINA
Slobodna mjesta:
96

Popis prodajnih mjesta

U glavnoj ulozi je Dea Presečki, uspješna, talentirana glumica iz Krapine. Radi se o suvremenoj i kajkaviziranoj adaptaciji predstave Carla Goldonija, 'Gostioničarka Mirandolina', koja od Venecijanke iz 18. stoljeća postaje krčmarica - Purgerica Barica, a staleže iz originalne predstave zamijenila su zanimanja građevinara, umjetnika, tiktokerice, blogerice i političara.
Barica je središte svojega maloga svemira, art cafféa Kod Purgerice smještenog u povijesnoj Prišlinovoj kuli na Opatovini. Oko Barice kao sateliti obigravaju muškarci privučeni neodoljivom gravitacijskom silom njezina šarma i ljepote, a Barica u toj igri uživa jednako kao i njezini udvarači. Barica kao prava meštrica ceremonije vješto dirigira svime dok jednoga dana u njezin kafić ne dođe Jura, samoproglašeni ženomrzac. Za Baricu je to izazov – na ljubav ili smrt.
Redatelj je Dražen Ferenčina, asistentica redatelja Petra Mrduljaš koja potpisuje i adaptaciju, kostimografkinja Marita Čopo, a scenograf Enes Hodžić. U predstavi glume: Dea Presečki, Marko Hergešić, Lara Nekić, Bogdan Ilić, Jakov Zovko, Ivan Grčić, Klara Fiolić i Denis Bosak.
 

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Festivalska dvorana
ADRESA:
Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13
MJESTO:
Krapina

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica