Ulaznice.hr

Natrag
Ljubavna pisma
Ljubavna pisma
DATUM, VRIJEME:
14.04.2023., 20:00h
LOKACIJA:
KNAP
CIJENA ULAZNICA:
8 € (60.28 Kn)
ORGANIZATOR:
CENTAR KULTURE NA PEŠČENICI
Slobodna mjesta:
182

Popis prodajnih mjesta

ŽIVOTI U PISMIMA

Melissa i Andrew tijekom gotovo 50 godina održavaju svoj poseban odnos putem pisama.

Andrew i Melissa prijatelji su iz djetinjstva čije doživotno dopisivanje započinje slanjem razglednica tijekom ljeta što se nastavlja cjeloživotnim razmjenjivanjem pisama u kojima progovaraju o svojim nadama, željama, snovima, pobjedama i porazima dok njihovi životi idu različitim smjerovima.

U međuvremenu Andrew postaje uspješan odvjetnik i političar dok se Melissa okreće umjetnosti i porocima.

Kamo vodi slučajan susret nakon mnogo godina? Je li, nakon toliko vremena, za njih prekasno? Je li moguć „popravni“ iz ljubavi? I jesu li osobe iz pisama iste kao one iz stvarnosti?

Ljubavna pisma, jedna od naizvođenijih kazališnih ljubavnih priča na svijetu, nominirana su i za Pulitzerovu nagradu za dramu, a tekst je 1988. godine praizveden na Broadwayu. U njegovoj izvedbi okušala su se i velika glumačka imena poput Kathleen Turner, Williama Hurta, Mela Gibsona, Sissy Spacek, Sigourney Weaver te Elizabeth Taylor koja se ulogom u Ljubavnim pismima 2007. vratila na pozornicu.

U najnovijoj produkciji Kazališta Planet Art sjajnim glumačkim postavama pridružuju se Slavica Knežević u ulozi Melisse i Marko Torjanac kao Andrew. Predstavu Ljubavna pisma, koja će Vam svojom toplinom izmamiti i suzu i osmjeh, redateljski potpisuju Slavica Knežević i Marko Torjanac.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Centar kulture na Peščenici
ADRESA:
Ivanićgradska 41a
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica