Ulaznice.hr

Natrag
U zajedničkom stanu
U zajedničkom stanu
Izvođač:
Kazališna grupa Lectirum
DATUM, VRIJEME:
02.12.2022., 20:00h
LOKACIJA:
KUC TRAVNO, Scena Travno, Božidara Magovca 17
CIJENA ULAZNICA:
60 Kn (7.96 €)
ORGANIZATOR:
KULTURNI CENTAR TRAVNO
Slobodna mjesta:
59

Popis prodajnih mjesta

Kazališna predstava
Izvodi: Kazališna grupa Lectirum

Predstava je nastala prema tekstu Neil Simona, a u režiji Zorana Mužića. Njezina je ''najjača strana'' upravo interpretacija glumačke ekipe koju čine Ksenija Pajić, Matija Prskalo, Zijad Gračić i Mladen Čutura. Oni se na sceni sjajno zabavljaju i ta se energija s lakoćom prenosi na publiku.

Dijalogom vođena priča vodi nas u mondeni krug Velike Jabuke u kojem se kreću braća Leo i Marvin. Jedan je biznismen, a drugi je pisac. Marvin je 12 godina udovac i još uvijek nije spreman na novu romansu, no sve se mijenja kada njegov brat uz pomoć svoje ljubavnice Fanny odlučuje pokrenuti stvari i spojiti okorjelog solera sa zanimljivom razvedenicom, Fannynom najboljom prijateljicom glumicom Jennifer.

Samoća, sreća, prilika za ljubav, brak, zaborav, prihvaćanje kompromisa, sve su to teme koje se provlače kroz predstavu u kojoj svaki od glumaca daje ponajbolje od sebe - Zijad kao šarmantan, smotan i ćudljiv pisac bestselera, Mladen kao njegov avanturama sklon brat, Ksenija kao žena koja nakon razvoda ima problema s vlastitim identitetom, te urnebesna Matija.

Autor: Iva Pejković

 

Cijena ulaznica: 60,00 kn / 7,96 € (studenti, umirovljenici 50,00 kn / 6,63 € na blagajni KUC Travno). Ulaznice su dostupne su na blagajni KUC-a Travno radnim danom od 10 do 19 sati i online putem www.ulaznice.hr od 17.11.

NAČINI PLAĆANJA:

maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Kulturni centar Travno
ADRESA:
UL. Božidara Magovca 17
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica