Ulaznice.hr

Natrag
Koncert "Rock the opera"
Koncert "Rock the opera"
DATUM, VRIJEME:
07.02.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
CIJENA ULAZNICA:
190/220/250kn
ORGANIZATOR:
MUSIC TIME D.O.O.
Ostalo:
Obavezno je priložiti i COVID potvrdu, a ukoliko niste cijepljeni možete se besplatno testirati u sklopu same dvorane.
Slobodna mjesta:
277

JEDINSTVENI GLAZBENI SPEKTAKL “ROCK THE OPERA” SA ZAGREBAČKOM FILHARMONIJOM VRAĆA SE U ZAGREB U SKLOPU TURNEJE PO HRVATSKOJ
02. 2022. SPALADIUM ARENA, SPLIT
02. 2022. DVORANA “KREŠIMIR ĆOSIĆ”, ZADAR
02. 2022. K.D. V. LISINSKI, ZAGREB

Projekt “Rock the opera” iza sebe niže brojne uspjehe diljem Europe te rasprodane koncerate u jednim od najljepših dvorana. Nakon rasprodanog koncerta u koncem listopada, glazbeni spektakl “Rock the Opera” ponovo stiže u Zagreb 07.02.2022 u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog s početkom u 20 sati. 
Koncert nudi neponovljivo iskustvo koji na unikatan i jedinstven način izvođenja svjetskih poznatih glazbenih djela publici daje fantastičnu atmosferu i ambijent. 
Otkako je njemački dirigent Friedemanne Riehle kreirao spektakularan prvijenac u Bečkoj Operi, ovaj događaj nastavio je prenositi energiju diljem Europe na brojna prestižna mjesta i dvorane. 
Na cijeloj turneji kao I  u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog pod palicom njemačkog dirigenta i u izvedbi Zagrebačke filharmonije uz vokalne soliste i specijalnog gosta Dinu Jelusića, “Rock the Opera” vratit će vas u dane rocka. 
Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji zvuka, aranžmanima koji oduzimaju dah i najboljim glazbenicima i iz klasičnog i iz rock svijeta, „Rock The Opera“ donijet će vam rock kakav nikada prije niste čuli, s najvećim poštovanjem prema izvornoj pjesmi i njezinoj važnosti te povijest glazbe, a uz veličanstvenost koju može donijeti samo puni filharmonijski orkestar. Projekt se bazira na najvećim klasičnim rock hitovi Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Led Zeppelin, AC / DC, Rainbow, U2 i mnogim drugima.
Ulaz za navedeni glazbeni spektakl obavljat će se prema budućim epidemiološkim mjerama koje će biti određene od strane Nacionalnog stožera civilne zaštite u periodu održavanja koncerta. Naše kupce ćemo pravovremeno obavještavati o svim dopunama i izmjenama vezanim uz COVID mjere,  te sve promjene ili izmjene koje će se eventualno dogoditi a vezane su za sam ulaz na koncert odnosno u navedene dvorane. 

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica