Ulaznice.hr

Natrag
Komedija "BOKTE" - premijera
Komedija "BOKTE" - premijera
DATUM, VRIJEME:
24.10.2021., 20:00h
LOKACIJA:
GD Histrion, Ilica 90, Zagreb
CIJENA ULAZNICA:
80kn
ORGANIZATOR:
TEATAR PUNA KUĆA
Slobodna mjesta:
46

Tekst i režija: Vanja Jovanović
Igraju: Marko Cindrić i Svetlana Patafta

Predstava tematizira odnos roditelja i djece u razdoblju od njihovog rođenja do punoljetnosti. Glavni likovi kroz čiju prizmu slušamo obiteljsku priču su arheologinja Ana i njezin muž krovopokrivač Boris skupa s njihovom djecom, blizancima, Malom i Malim.
Seciranjem obiteljskih odnosa kroz različite životne faze ova predstava prikazuje kako se roditelji nose s odrastanjem svoje djece i kako se ta djeca nose s pritiscima odrastanja i preuzimanja odgovornosti za svoje odluke. Pokušavamo doći do korijena sukoba u obitelji koji najčešće leži u pretjeranoj potrebi za zaštitom – koja često rezultira razdorom među njenim članovima.
Kroz komične, svima prepoznatljive, gotovo arhetipske dramske situacije unutar jednog doma, publika će imati priliku vidjeti odrastanje iz vizure djece i iz vizure roditelja. Sigurno će se prepoznati u većini situacija, a u najboljem slučaju, prepoznat će greške u vlastitim postupcima u okviru svoje obitelji.
Predstava je upravo zbog svoje tematske širine namijenjena odrasloj i mladoj publici jer svi smo barem jednom u životu bili dio obitelji.

Galerija fotografija na: https://www.punakuca.hr/shows/bokte/

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
GD Histrion
ADRESA:
Ilica 90, Zagreb
MJESTO:
Zagreb
Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica