Ulaznice.hr

Natrag
Drive in kultura #2 Osijek
Drive in kultura #2 Osijek
DATUM, VRIJEME:
18.09.2021., 20:00h
LOKACIJA:
Katakombe iza Krunske utvrde
CIJENA ULAZNICA:
85kn
ORGANIZATOR:
SABMARINE
Ostalo:
* jedna ulaznica vrijedi za više osoba u vozilu, a na ulazu dobivate i poklon paket.
Slobodna mjesta:
53

Što kažete na filmove i glazbu pod vedrim nebom koje gledate s odabranim društvom i to iz udobnosti vašeg limenog ljubimca? Drive in kultura dolazi u Osijek 18. rujna na Katakombe.

Drive in kultura je filmski, izvedbeni i glazbeni festival pri kojem se sadržaj konzumira iz vlastitog automobila, u vrlo retro – romantičnoj atmosferi. Nakon zagrebačke i pulske postaje, ove godine naša posljednja destinacija je Osijek! 

Potresli su nas potresi, pogodila nas je pandemija, ali svjetlo na kraju tunela i dalje svijetli – 2 velika kino platna koja putuju po Hrvatskoj. Neka blinkaju žmigavci, nek se upale svi brisači i neka se s parkirališta ori „Potrubi za kulturu!“.

Savršeni zabavno-kulturni provod u skladu s epidemiološkim mjerama izgleda ovako:
auto + 2 filma + glazba + poklon paket = ulaznica* jedna ulaznica vrijedi za više osoba u vozilu, a na ulazu dobivate i poklon paket.

PROGRAM

Startamo u 20 sata, a ulazak je moguć 40 minuta prije početka programa.

KAKO RAZGOVARATI S MAMOM | red. Dalija Dozet | HR | Igrani | 11' | 2020 |
Ponekad je za otvaranje teme  bliskosti potrebno otići na drugi kraj svijeta. Ponekad je za film potrebno ne snimiti niti kadra. Ponekad se blizina pokuša otvoriti udaljenošću a njezina nemogućnost pokuša zakamuflirati pričom o avanturi. Ponekad mislim da govorim kineski. U ovom putopisnom eseju nastalom na vrhuncu epidemije i netom nakon potresa postavila sam si pitanje i mislila pronaći odgovor. Sada shvaćam da odgovor ne znam ili da on možda uopće ne postoji. Sada shvaćam, možda smo sličnije nego što mislim.

MURINA | red. Antoneta Alamat Kusijanović | HR, BR, US, SI | Igrani | 92' | 2021|
Napeti odnos šesnaestogodišnje Julije i autoritarnog oca Ante počinje pucati kada u njihov dom na otoku stigne stari obiteljski prijatelj. Dok je otac zaokupljen pokušajima da s njim sklopi posao života, karizmatični gost Juliji otvara sve više prostora slobode te u njoj budi revolt prema roditeljima. Tijekom jednog vikenda ispunjenog velikim očekivanjima, Julija uvlači obitelj u opasni vrtlog strasti i nasilja.

GLAZBENI PROGRAM: DJGK
Pokretač i rezident klupskog programa Igranka. U stalnoj potrazi za svježim zvukovima i bez striktnih žanrovskih ograničenja kao DJ, pa se stoga u njegovim setovima može čuti prilično širok spektar glazbe - uglavnom u rasponu između house i techno pravaca.

Uglancajte svoje ljubimce na četiri kotača za večernji izlazak, ponesite svoje osmijehe i dobro raspoloženje! Upalimo žmigavce, potrubimo za kulturu koja se nikad ne predaje! Dođite na Drive in kulturu i prepustite se osjećaju lakoće življenja uz vrhunske filmske i glazbene sadržaje!

Sve informacije o programu i ulaznicama pronađite na linku: 
www.driveinkultura.com

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Katakombe iza Krunske utvrde
ADRESA:
Tvrđavica 263
MJESTO:
Tvrđavica

Mapa

Natrag
¸

Košarica