Ulaznice.hr

Natrag
Bilo bi šteta da biljke krepaju
Bilo bi šteta da biljke krepaju
DATUM, VRIJEME:
23.05.2021., 20:00h
LOKACIJA:
KunstTeatar
CIJENA ULAZNICA:
55/110/165kn
ORGANIZATOR:
KUNSTTEATAR
Slobodna mjesta:
9

“Bilo bi šteta da biljke krepaju” drama je o prekidu dugogodišnje ljubavne veze. Kada se jedan iz para ne uspijeva prisjetiti najvažnijeg događaja u ljubavnoj vezi za onog drugog nastaje kriza koja aktivira niz egzistencijalnih pitanja i dvojbi. Kroz brojne susrete sada bivši ljubavni par pokušava doći do zajedničke istine, kako bi mogli krenuti dalje.

Rad na postavljanju drame “Bilo bi šteta da biljke krepaju” započeo je u svibnju 2019. U prvoj sezoni predstave kroz desetak izvedbi glumci Maja Posavec i Pavle Vrkljan u otvorenoj su scenskoj komunikaciji s autorom drame Ivorom Martinićem istraživali međusobne profesionalne odnose u potrazi za zadovoljavajućom reprezentacijom drame.

Od listopada ove godine izvodimo potpuno novu verziju predstave u kojoj su na pozornici jedino glumci te se bavimo istraživanjem odnosa glumca i dramskog teksta u izvedbi. Predstava je nastala u koprodukciji T25, TeatruMa i KunstTeatra uz podršku Ministarstva kulture i medija.

Zbog sprječavanja širenja zaraze bolesti uzrokovane novim koronavirusom molimo sve gledatelje da na predstavu ne dolaze u slučaju povišene tjelesne temperature i drugih simptoma bolesti (kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha). Na ulazu će se svim posjetiteljima izmjeriti temperatura, dezinficirati ruke te će se prikupiti njihovi osobni podaci (ime, prezime i telefonski broj) koji će se koristiti isključivo u svrhu provođenja mjere zaštite. Zbog zaštite drugih gledatelja, ali i izvođača te drugih suradnika prisutnih na izvedbi, molimo sve gledatelje da na predstavu ponesu svoju masku za lice te je na pravilan način nose tijekom predstave.

>> Više o KunstTeatru

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
KunstTeatar
ADRESA:
Okićka 11/Dubovačka 1
MJESTO:
Zagreb
Natrag
¸

Košarica