Ulaznice.hr

Natrag
Flex
Flex
DATUM, VRIJEME:
15.05.2021., 20:00h
LOKACIJA:
KunstTeatar
CIJENA ULAZNICA:
55/110/165kn
ORGANIZATOR:
KUNSTTEATAR
Slobodna mjesta:
9

„Flex“ je autorski projekt nastao iz kolektivnog, improvizacijskog rada grupe glumaca i dramaturga Ivana Penovića (koja je u istom formatu rada proizvela i predstavu „Katalonac“), a koji se bavi uredskim prostorom jedne privatne firme i njezinim zaposlenicima. Motivacija za radom, svrha i načini proizvodnje danas često su na rubu apsurda i upravo te situacije osnova su ove satiričke predstave.

U predstavi glume Domagoj Janković, Karlo Mrkša, Bernard Tomić, Pavle Vrkljan i Matija Čigir. Predstava je nastala u koprodukciji Umjetničke organizacije Punctum i KunstTeatra uz podršku Ministarstva kulture i medija, Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba. Predstava je nagrađena Nagradom hrvatskog glumišta za izniman doprinos, a Bernard Tomić za svoju je ulogu u predstavi dobio i nagradu „Ivo Fici“ na Festivalu glumca.

Zbog sprječavanja širenja zaraze bolesti uzrokovane novim koronavirusom molimo sve gledatelje da na predstavu ne dolaze u slučaju povišene tjelesne temperature i drugih simptoma bolesti (kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha). Na ulazu će se svim posjetiteljima izmjeriti temperatura, dezinficirati ruke te će se prikupiti njihovi osobni podaci (ime, prezime i telefonski broj) koji će se koristiti isključivo u svrhu provođenja mjere zaštite. Zbog zaštite drugih gledatelja, ali i izvođača te drugih suradnika prisutnih na izvedbi, molimo sve gledatelje da na predstavu ponesu svoju masku za lice te je na pravilan način nose tijekom predstave.

>> Više o KunstTeatru

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
KunstTeatar
ADRESA:
Okićka 11/Dubovačka 1
MJESTO:
Zagreb
Natrag
¸

Košarica