Ulaznice.hr

Natrag
Vic o Sizifu
Vic o Sizifu
DATUM, VRIJEME:
23.04.2021., 20:00h
LOKACIJA:
KunstTeatar
CIJENA ULAZNICA:
55/110/165kn
ORGANIZATOR:
KUNSTTEATAR
Nema ulaznica u online prodaji.

Predstava „Vic o Sizifu“ Ivana Planinića i Ivane Vuković u monodramskoj izvedbi Karla Mrkše, uz polifoničnost radiodramskih glasova (Jadranka Đokić, Domagoj Janković, Iva Kraljević, Nikša Marinović, Bernard Tomić, Paško Vukasović), opušteno zaviruje u pukotine općih mjesta grčke mitologije i kamijevski nas zapitkuje je li Sizif najveći lukavac među smrtnicima ili obični drznik koji odbija umrijeti.  Je li vječno guranje kamena pravedna kazna ili samo neopravedno iživljavanje egoističnog boga? Je li Camusova teza o Sizifu kao o radniku ili o Sizifu kao o Don Juanu i dalje ekskluzivna ili Sizifa, sada kao vic junaka, možemo promatrati i kao mačo-kapitalista, odnosno kao kič-ljubavnika?

Predstava je nastala u koprodukciji Umjetničke organizacije Punctum i KunstTeatra uz podršku Ministarstva kulture i medija, Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba te Zaklade Kultura nova.

Zbog sprječavanja širenja zaraze bolesti uzrokovane novim koronavirusom molimo sve gledatelje da na predstavu ne dolaze u slučaju povišene tjelesne temperature i drugih simptoma bolesti (kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha). Na ulazu će se svim posjetiteljima izmjeriti temperatura, dezinficirati ruke te će se prikupiti njihovi osobni podaci (ime, prezime i telefonski broj) koji će se koristiti isključivo u svrhu provođenja mjere zaštite. Zbog zaštite drugih gledatelja, ali i izvođača te drugih suradnika prisutnih na izvedbi, molimo sve gledatelje da na predstavu ponesu svoju masku za lice te je na pravilan način nose tijekom predstave.

>> Više o KunstTeatru

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
KunstTeatar
ADRESA:
Okićka 11/Dubovačka 1
MJESTO:
Zagreb
Natrag
¸

Košarica