Ulaznice.hr

Natrag
Memorija (svijeta) je puna
Memorija (svijeta) je puna
DATUM, VRIJEME:
14.05.2021., 20:00h
LOKACIJA:
KunstTeatar
CIJENA ULAZNICA:
55/110/165kn
ORGANIZATOR:
KUNSTTEATAR
Slobodna mjesta:
10

Predstava „Memorija (svijeta) je puna“ Nikoline Rafaj bavi se opsesijom dokumentiranjem, željom za kontinuiranom povezanošću i strahom da ćemo nešto propustiti u sukobu su sa svijetom u kojem i eksterni diskovi ostaju bez memorije. Različiti formati kojima informacije dolaze do nas rade na tome da nam uštede vrijeme – ali gdje je to vrijeme koje tako silno želimo uštedjeti? Ako su sve informacije jednako „glasne“ što ćemo naposljetku čuti? Zapamtiti? Ili dopustiti da bude zaboravljeno?

U predstavi glume Lucija Dujmović, Iva Visković Križan i Paško Vukasović, a nastala je u koprodukciji Kazališne družine KUFER i KunstTeatra, uz podršku Ministarstva kulture i medija, Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba te Zaklade Kultura nova.

Zbog sprječavanja širenja zaraze bolesti uzrokovane novim koronavirusom molimo sve gledatelje da na predstavu ne dolaze u slučaju povišene tjelesne temperature i drugih simptoma bolesti (kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha). Na ulazu će se svim posjetiteljima izmjeriti temperatura, dezinficirati ruke te će se prikupiti njihovi osobni podaci (ime, prezime i telefonski broj) koji će se koristiti isključivo u svrhu provođenja mjere zaštite. Zbog zaštite drugih gledatelja, ali i izvođača te drugih suradnika prisutnih na izvedbi, molimo sve gledatelje da na predstavu ponesu svoju masku za lice te je na pravilan način nose tijekom predstave.

>> Više o KunstTeatru

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
KunstTeatar
ADRESA:
Okićka 11/Dubovačka 1
MJESTO:
Zagreb
Natrag
¸

Košarica