Ulaznice.hr

Natrag
Dobar, loš, mrtav
Dobar, loš, mrtav
DATUM, VRIJEME:
29.10.2020., 20:00h
LOKACIJA:
Leksikografski zavod Miroslav Krleža
CIJENA ULAZNICA:
55/110/165kn
ORGANIZATOR:
KUNSTTEATAR
Slobodna mjesta:
9

Satirična predstava „Dobar, loš, mrtav“ redatelja Ivana Planinića, u kojoj Anđeo i Vrag na zadatku prate Dubravka Ilića, koji treba umrijeti, bavi se pitanjem sudbinske predodređenosti. Tekst za kazališnu predstavu nastao je prema motivima teksta „Dubravko Ilić“ Pavla Vrkljana u suradnji s mladim dramskim piscima Nikolinom Bogdanović, Ivanom Penovićem, Lukom Vlašićem i Ivanom Vuković.

U predstavi glume Matija Čigir, Domagoj Janković, Nikša Marinović i Pavle Vrkljan.

Predstava je nastala u koprodukciji Kazališne družine KUFER i KunstTeatra uz podršku Ministarstva kulture i Gradskog ureda za kulturu grada Zagreba.

Od jeseni 2020. predstave KunstTeatra privremeno se izvode u dvorani Leksikografskog zavoda Miroslav Krleža (ulaz iz Prilaza Gjure Deželića 2).

Zbog sprječavanja širenja zaraze bolesti uzrokovane novim koronavirusom molimo sve gledatelje da na predstavu ne dolaze u slučaju povišene tjelesne temperature i drugih simptoma bolesti (kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha). Na ulazu će se svim posjetiteljima izmjeriti temperatura, dezinficirati ruke te će se prikupiti njihovi osobni podaci (ime, prezime i telefonski broj) koji će se koristiti isključivo u svrhu provođenja mjere zaštite. Zbog zaštite drugih gledatelja, ali i izvođača te drugih suradnika prisutnih na izvedbi, molimo sve gledatelje da na predstavu ponesu svoju masku za lice te je na pravilan način nose tijekom predstave.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Leksikografski zavod Miroslav Krleža
ADRESA:
Prilaz Gjure Deželića 2
MJESTO:
Zagreb
Natrag
¸

Košarica