Ulaznice.hr

Natrag
BORNA ŠERCAR 'S JAZZIANA CROATICA
BORNA ŠERCAR 'S JAZZIANA CROATICA
Izvođač:
Vojkan Jocić, sax; Hrvoje Galler, klavir; Elvis Penava, gitara; Borna Šercar, bubnjevi
DATUM, VRIJEME:
25.08.2020., 20:30h
LOKACIJA:
Atrij Galerije Klovićevi dvori, Zagreb
CIJENA ULAZNICA:
70kn
ORGANIZATOR:
UDRUGA "SCENA AMADEO"
Ostalo:
U slučaju kiše koncert se neće održati!
Slobodna mjesta:
99

Jazziana Croatica predvodnica je instrumentalnog etno jazza-a. Moto ansambla je spajanje hrvatskog melosa s američkim jazz fundusom u svrhu dobivanja muzičkog sadržaja specifičnog baš za ovo podneblje. Potvrda uspjeha te koncepcije brojni su nastupi diljem svijeta i nagrade (Porini, nagrada Franjo Dugan, nagrada HDS-a, itd.).

Ansambl je osnovan je 2009. godine, nastoji očuvati hrvatsku glazbenu baštinu inspiriranu etno utjecajem te nametnuti nove standarde u hrvatskom jazz izričaju. Jedan od ciljeva ansambla je proizvesti zvuk autentičan podneblju u kojem živimo i stvoriti brand koji će biti prepoznatljiv, hrvatski. Na repertoaru su originalne skladbe inspirirane melosom hrvatskog podneblja i obrade nekih poznatih narodnih tema i etno elemenata iz klasične glazbe (npr. Gotovac – Ero; Bersa – Sunčana polja; Marjane, Marjane; itd.).

Do sada su nastupali i širom Hrvatske, u Zagrebu, Rijeci, Vukovaru, Koprivnici, Dubrovniku, Puli, Osijeku, a posebno su zapaženi bili nastupi izvan zemlje, u Beču, Budimpešti, Trstu, Münchenu, Los Angelesu, Parizu, Milanu, itd.

 

U slučaju kiše koncert se neće održati!

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta
Natrag
¸

Košarica