Ulaznice.hr

Natrag
Izvođač:
DATUM, VRIJEME:
, h
LOKACIJA:
CIJENA ULAZNICA:
kn
ORGANIZATOR:
Ostalo:

„VRIJEME JE ZA IGRU“

punakuca.hr/shows/vrijeme-je-za-igru/

Koncept, režija i izvedba: Svetlana Patafta
Likovno oblikovanje predstave: Nikolina Manojlović Vračar
Glazba: Lazar Novkov
Foto: Mirko Cvjetko

Teatar Puna kuća član je Small Size, svjetske mreže koja promovira izvedbene umjetnosti za djecu najmlađe dobi od 0 do 6 godina.

Nova predstava VRIJEME JE ZA IGRU namijenjena je djeci dobi 1.5 do 6 godina. Nastala je u partnerstvu s Dječjim vrtićem Siget, uključivanjem djece u proces rada na predstavi, i u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti u Zagrebu, gdje će se predstava i izvoditi.
Uključivanjem u umjetničke procese i kreativne sadržaje djeca grade samopouzdanje, te razvijaju vještine umjetničkog i kritičkog promišljanja.Iskustvenim učenjem kroz igru u interakciji s različitim oblicima umjetnosti - dramskom, izvedbenom, glazbenom i likovnom, djeca se od najranije dobi razvijaju u kulturno osviještenu publiku.

Predstava je nastala u prostornoj interakciji između kartonskih cijevi, platnenih vrećica, dugačkih rola papira, dugačke platnene trake i nekih predmeta koji skupa grade dječje igralište. Različiti elementi služe kako bi potaknuli djecu da, nakon odgledane predstave, samostalno razvijaju nove sadržaje nadovezujući se na ono što su vidjeli.
Nakon predstave scenografija postaje poligon za igru, na kojem djeca mogu obraditi svoje dojmove u direktnoj komunikaciji s materijalima i predmetima koji su korišteni u predstavi.
Po završetku druženja u dvorani, roditelji će s djecom moći posjetiti neku od aktualnih izložbi MSU-a i ukoliko vremenski uvjeti to dozvoljavaju, spustiti se niz tobogan. Cijeli program omogućit će djeci upoznavanje prostora i sadržaja muzeja na posebno prilagođen način.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Popis prodajnih mjesta
Natrag
¸

Košarica