Ulaznice.hr

Natrag
Glembajevi, još jedna legenda
Glembajevi, još jedna legenda
DATUM, VRIJEME:
20.11.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Pogon Jedinstvo, Zagreb
CIJENA ULAZNICA:
100kn
ORGANIZATOR:
EUROKAZ
Slobodna mjesta:
20

Nakon pet rasprodanih izvedbi Glembajevih u KIC-u za koje se zbog velikog interesa publike tražilo mjesto više, Eurokaz Vas poziva na izvedbe jedinstvenog projekta naziva Glebajevi, još jedna Legenda u režiji Branka Brezovca i u suradnji s Teatrom Vojdan Černodrinski iz Sjeverne Makedonije.
Riječ je o spoju Glembajevih koje je zagrebačka publika imala prilike vidjeti u KIC-u, i Glembajevih koji su postavljeni i izvedeni u Prilepu u Sjevernoj Makedoniji, s ansamblom jednog od vodećih profesionalnih makedonskih kazališta.
Predstava Glembajevi, još jedna legenda spaja zagrebački i prilepski ansambl, koji će zajedno ostvariti fantazmagoričnu inačicu Krležine drame koja će se tako približiti, pa i uklopiti u korpus njegovih Legendi.

Ispreplitanje živih likova i njihovih aveti Krležine drame, u radikalno paralelnom mizanscenu i paralelnom dekoru, krenut će prema osvještavanju onih ingenioznih pukotina, koje, po Ubersfeldovoj, odlikuju svaku veliku dramu, a čiju nelogičnost pisac suvereno prikriva abdukcijom ritma i očišta. Tim ispreplitanjem trebala bi zabljesnuti mogućnost mutnih odnosa likova koje Krležina drama ne dohvaća, ali ih milostivo nudi na uviđaj.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta


Natrag
¸

Košarica