Ulaznice.hr

Natrag
Gala koncert 4 Dive
Gala koncert 4 Dive
DATUM, VRIJEME:
22.10.2019., 20:00h
LOKACIJA:
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu
CIJENA ULAZNICA:
100/150kn
ORGANIZATOR:
HRVATSKA UDRUGA ZA BOLESTI ŠTITNJAČE
Slobodna mjesta:
292

Humanitarni koncert za oboljele od bolesti štitnjače

Noć puna emocija i vrhunske glazbene čarolije! Riječi su ovo koje najbolje opisuju sve ono što nas očekuje na humanitarnom koncertu 4 DIVE, koji će se održati 22. listopada 2019. godine, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Radojka Šverko, Ivana Husar Mlinac, Marija Husar Rimac i Martina Tomčić, uz glazbenog gosta Brunu Krajcara, predstavit će raznoliki repertoar, od klasične i filmske glazbe, domaćih i stranih autora, u duetima i kvartetima.

Humanitarni koncert održava se u organizaciji Hrvatske udruge za bolesti štitnjače i hrvatske udruge za bolesti štitanječe Umag, a pod pokroviteljstvom Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva kulture, Grada Zagreba, Gradske skupštine Grada Zagreba, Grada Umaga, Hrvatskog društva za štitnjaču te Hrvatskog društa za tumore glave i vrata. Prihod od ulaznica namijenjen je za liječenje i poboljšanje kvalitete života oboljelih te podizanju svijesti o ovoj iznimno opasnoj bolesti koja zahtjeva cjeloživotnu terapiju i angažman.

Hrvatska udruga za bolesti štitnjače ovim koncertom obilježava i 12 godina djelovanja, a posvećen je i dr. Tomislavu Budimiru, velikom čovjeku i humanitarcu koji je umro prije pet godina, a koji je svojim radom i toplinom postavio temelje rada ove udruge.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu
ADRESA:
Trg Republike Hrvatske 15, 10000, Zagreb
MJESTO:
Zagreb

MapaNatrag
¸

Košarica