Ulaznice.hr

Natrag
Koncert Zaklade 'Hrvatska za djecu': Danijela Martinović - Neopisivo
Koncert Zaklade 'Hrvatska za djecu': Danijela Martinović - Neopisivo
DATUM, VRIJEME:
25.09.2019., 20:00h
LOKACIJA:
HNK ZADAR
CIJENA ULAZNICA:
80kn
ORGANIZATOR:
ZAKLADA 'HRVATSKA ZA DJECU'
Slobodna mjesta:
198

ISTINSKI NEOPISIV KONCERT DANIJELE MARTINOVIĆ U ZADRU

Novi zvuk, novi doživljaj, drugačija od svih… Glazbena turneja Danijele Martinović Neopisivo koja se održava u suradnji sa Zakladom „Hrvatska za djecu“, novi je koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije. Nakon koncerta u Puli, Danijela će iznenaditi i zadarsku publiku.
Hrvatsko narodno kazalište u Zadru, u srijedu 25.rujna u 20 sati bit će glazbena kulisa za Danijelinu publiku koja će u dvosatnom koncertu zaista doživjeti Danijelu na jedan novi, drugačiji način. Prihod od prodanih ulaznica s koncerata namijenjen je Hrvatskom saveznu za rijetke bolesti. Vrhunac ove višemjesečne turneje Hrvatskom veliki je koncert Danijele u organizaciji Zaklade u KD Vatroslava Lisinskog u listopadu ove godine. Ovo jedinstveno glazbeno – scensko putovanje mnogobrojnu publiku vodit će kroz sambu, tango, bossanovu, gypsy swing, flamenco, salsu do country bluegrassa, elemenata irske te pop glazbe.
Doživjeti novi koncept koji povezuje glazbu, poeziju i razmjenu snažne energije, zaista će na mnoge ostaviti neopisivo snažan dojam. Cilj projekta Neopisivo širiti je humanost i kroz glazbeno druženje podsjetiti na one kojima je
pomoć najpotrebnija, ali i dotaknuti brojne živote te ih učiniti sretnijima. Budimo svi humani i priključimo se ovoj divnoj glazbenoj priči.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
HNK Zadar
ADRESA:
Široka ul. 8, 23000, Zadar
MJESTO:
Zadar


Natrag
¸

Košarica