Ulaznice.hr

Natrag
KAJ BRE?! - tematski stand up show (Hr/Srb) @ Dom kulture Našice
KAJ BRE?! - tematski stand up show (Hr/Srb) @ Dom kulture Našice
DATUM, VRIJEME:
06.04.2023., 20:00h
LOKACIJA:
Dom kulture Našice
CIJENA ULAZNICA:
9 € (67.81 Kn)
ORGANIZATOR:
UDRUGA STUDIO SMIJEHA
Slobodna mjesta:
103

Popis prodajnih mjesta

Najgledaniji i najnagrađivaniji stand up show Balkana po prvi put stiže u Našice!
Stand up komedija je u zadnjih nekoliko godina postala iznimno tražen i posjećen način zabave, a Studio Smijeha se u svojih jedanaest godina rada potvrdio kao jedan od najprepoznatljivijih brandova na stand up sceni u Lijepoj Našoj i šire.
Edukativni i nagrađivani show koji briše predrasude odlično je stand up prepucavanje, između Hrvatice i Srbina, simboličnog naziva “Kaj bre?!”.
Marina Orsag i Aleksandar Perišić u ovom se showu savršeno igraju sa problemima u hrvatsko-srpskim odnosima.
Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) su oboje bili u pionirima i samim time odrastali su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom najgledanijem i najnagrađivanijem stand up showu Balkana.
Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između hrvatskog i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obje države, a kako je upravo humor najbolje oružje za borbu protiv toga, osmišljen je „KAJ BRE?!”.
Show je oduševio publiku u puno gradova Hrvatske, Srbije i Austrije, a izveden je preko 100 puta u 7 godina izvođenja. 100ta izvedba održala se u SC Kinu u Zagrebu pred tisuću posjetitelja/ica.
Veselimo se oduševiti publiku i brisati predrasude i u vašem gradu.
Ne propustite show koji je rasprodao svaku dvoranu gdje se održao, te show kroz koji ćete se nasmijati do suza uz nostalgiju te pogled na bolju budućnost! ♥
Ulaznice u pretprodaji 10 eur na dan showa 12 eur.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Dom kulture Našice
ADRESA:
Trg dr. Franje Tuđmana
MJESTO:
Našice

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica