Ulaznice.hr

Natrag
Bilo bi šteta da biljke krepaju
Bilo bi šteta da biljke krepaju
DATUM, VRIJEME:
11.04.2023., 20:00h
LOKACIJA:
KunstTeatar
CIJENA ULAZNICA:
9.30 € (70.07 Kn)
ORGANIZATOR:
KUNSTTEATAR
Slobodna mjesta:
1

Popis prodajnih mjesta

“Bilo bi šteta da biljke krepaju” drama je o prekidu dugogodišnje ljubavne veze. Kada se jedan iz para ne uspijeva prisjetiti najvažnijeg događaja u ljubavnoj vezi za onog drugog nastaje kriza koja aktivira niz egzistencijalnih pitanja i dvojbi. Kroz brojne susrete sada bivši ljubavni par pokušava doći do zajedničke istine, kako bi mogli krenuti dalje.

Rad na postavljanju drame “Bilo bi šteta da biljke krepaju” započeo je u svibnju 2019. U prvoj sezoni predstave kroz desetak izvedbi glumci Maja Posavec i Pavle Vrkljan u otvorenoj su scenskoj komunikaciji s autorom drame Ivorom Martinićem istraživali međusobne profesionalne odnose u potrazi za zadovoljavajućom reprezentacijom drame.

Od listopada prošle godine izvodimo potpuno novu verziju predstave u kojoj su na pozornici jedino glumci te se bavimo istraživanjem odnosa glumca i dramskog teksta u izvedbi. Predstava je nastala u koprodukciji T25, TeatruMa i KunstTeatra uz podršku Ministarstva kulture i medija.

Zbog sprječavanja širenja zaraze bolesti uzrokovane novim koronavirusom molimo sve gledatelje da na predstavu ne dolaze u slučaju povišene tjelesne temperature i drugih simptoma bolesti (kašalj, nedostatak zraka, grlobolja, curenje nosa ili gubitak njuha). Na ulazu će se svim posjetiteljima izmjeriti temperatura, dezinficirati ruke te će se prikupiti njihovi osobni podaci (ime, prezime i telefonski broj) koji će se koristiti isključivo u svrhu provođenja mjere zaštite. Zbog zaštite drugih gledatelja, ali i izvođača te drugih suradnika prisutnih na izvedbi, molimo sve gledatelje da na predstavu ponesu svoju masku za lice te je na pravilan način nose tijekom predstave.

Više informacija na www.facebook.com/kunstteatar/.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Kunst Teatar
ADRESA:
Dubovačka ul. 1, 10000, Zagreb
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica