Ulaznice.hr

Natrag
Sloboština Barbie
Sloboština Barbie
DATUM, VRIJEME:
07.12.2022., 20:00h
LOKACIJA:
KunstTeatar
CIJENA ULAZNICA:
70 Kn (9.29 €)
ORGANIZATOR:
KUNSTTEATAR
Slobodna mjesta:
8

Popis prodajnih mjesta

Predstava „Sloboština Barbie“ prema romanu Maše Kolanović nastala je u režiji Natalije Manojlović te adaptaciji redateljice i Ivane Vuković. Dok roman prati ratnu svakodnevicu osnovnoškolaca u njihovom tranzitu iz sigurnosti i stabilnosti djetinjstva u svijet odgovornosti i nesigurnosti odraslih, na sceni nema djece, ali djece ima u odraslima na sceni. Tročlana vokalno instrumentalna skupina (Maja Kovač, Amanda Prenkaj i Damir Klemenić) vodi nas vlastitim odrastanjem u koji rat sebično prodire. Na svom koncertu sviraju set direktno inspiriran iskustvima iz sloboštinskog nebodera od čekanja zadnje epizode Twin Peaksa, Eurosonga, Dinastije, zračnih uzbuna i pada ‘’zida zvuka’’.

Roman završava tamo negdje gdje je stao rat, a predstava počinje tridesetak godina kasnije nastavljajući živote likova koje je Maša stvorila. Osim što predstava glazbom reflektira vrijeme i priču iz romana, ulazi s njim u dijalog, nastavlja ga, razvlači, proširuje, stanjuje i čeka vidjeti što nam govori danas kad ga, uz čitanje, i gledamo i slušamo.

Predstava je nastala u koprodukciji Umjetničke organizacije Punctum i KunstTeatra uz podršku Ministarstva kulture i medija, Gradskog ureda za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo.

Više informacija na https://www.kunstteatar.hr/ i na https://punctum.hr/.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Kunst Teatar
ADRESA:
Dubovačka ul. 1, 10000, Zagreb
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica