Ulaznice.hr

Natrag
Seasons of Life
Seasons of Life
Izvođač:
Antonija Pacek
DATUM, VRIJEME:
27.06.2022., 21:30h
LOKACIJA:
Palača Sponza, Dubrovnik
CIJENA ULAZNICA:
100kn
ORGANIZATOR:
BRILLIANT EVENTS D.O.O.
Ostalo:
Celebrating the 750th Anniversary of The Statute of Dubrovnik
Slobodna mjesta:
71

Obilježavanje 750. obljetnice Statuta Dubrovnika
Godišnja doba života
Klavirski koncert skladala i izvela Antonija Pacek. ulaznice: 100 kn

Predstavljajući originalne, filmske skladbe sa svog najnovijeg albuma Seasons of Life, Antonija će odsvirati sljedeću glazbu: Kad bi bilo dopušteno, Proljeće, Zimski valcer, Ljetna priča, Jesenski vlak, Sanjanje, Život je…, Izgubljeno i nađeno, Tuga, Izgubljeno, Sofia i Spur of a Moment.
Posebna gošća, nagrađivana turistička vodička Lidija Begić postavljat će scenu za proslavu 750. obljetnice Statuta Dubrovnika.
Za najnoviji album, Seasons of Life, četiri godišnja doba i naš život tijekom pandemije inspirirali su Antoniju da glazbeno izrazi neke od paralela. Proljeće nije nužno bilo veselo, jer mnogi ljudi nisu bili sretni tijekom proteklog proljeća zbog tijeka pandemije. Međutim, melodija je protkana nadom i karakterizira je osjećaj uzdizanja, odnosno buđenja, zrcaljenja prirode tijekom proljeća. Snježna zima i snježne pahulje koje su padale toga dana pretvorile su se u melodičan valcer pun fantazije i nade u bolju budućnost (Zimski valcer). Prošlog ljeta Antonija je napisala Ljetnu priču, skladbu inspiriranu morem, onim ljetnim osjećajem, nekim unutarnjim mirom kada je s obitelji u njihovom ljetnikovcu na Lopudu. Ova kompozicija je uistinu vesele naravi. Jesenski vlak inspiriran je snom o vlakovima tijekom šarene jesenske sezone – te je noći tražila svoje kćeri u vagonima vlaka…
Po prvi put ikada bila je inspirirana vlastitim snom. Sanjanje je posvećeno svima nama koji smo sanjari, sugerirajući da nikada ne trebamo prestati sanjati.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta
Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica