Ulaznice.hr

Natrag
Snjeguljica i sedam patuljuka
Snjeguljica i sedam patuljuka
DATUM, VRIJEME:
25.03.2023., 17:00h
LOKACIJA:
Kazalište Trešnja
CIJENA ULAZNICA:
6 € (45.21 Kn)
ORGANIZATOR:
GRADSKO KAZALIŠTE "TREŠNJA"
Slobodna mjesta:
14

Popis prodajnih mjesta

Svi se možemo složiti da je Snjeguljica i sedam patuljaka jedna od najpoznatijih bajki braće Grimm. Njenu popularnost dodatno je potaknuo prvi dugometražni animirani film iz 1937. godine kojem se djeca, ali i odrasli, i danas rado vraćaju.

U našoj predstavi, koju je režirala Ivana Čoh, pokušali smo zadržati upravo bajkovitu atmosferu priče, ali i progovoriti o temama koje smatramo bitnim za odgoj i razvoj djece: dobrota, ljubav, pozitivan stav prema životnim situacijama u kojima se možemo naći, ali i o odnosu ljepote i dobrote – pojmovima koje vrlo često nesvjesno i nepravedno povezujemo.

Zaplješćite u veselom ritmu pjesme radišnih patuljka, utvrdite znanje o tome kako i zašto nije dobro razgovarati sa strancima, napunite srce pričom o ljubavi i pravom prijateljstvu te uživajte u priči jedne hrabre mlade žene koja s osmjehom dočekuje svaku situaciju.

A jesmo li spomenuli patuljke? Njih 7! I lovca i nevjerojatno lijepu i zlu kraljicu? A čarobno ogledalo? Sve to čini našu predstavu napetom i zanimljivom. Dođite nam i na sat vremena se prepustite čarobnom svijetu ove divne bajke.

NAČINI PLAĆANJA:

maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Kazalište Trešnja
ADRESA:
Mošćenička 1
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica