Ulaznice.hr

Natrag
Snjeguljica i sedam patuljaka
Snjeguljica i sedam patuljaka
DATUM, VRIJEME:
21.11.2020., 17:00h
LOKACIJA:
Kazalište Trešnja
CIJENA ULAZNICA:
40kn
ORGANIZATOR:
GRADSKO KAZALIŠTE "TREŠNJA"
Slobodna mjesta:
49

Svi se možemo složiti da je Snjeguljica i sedam patuljaka jedna od najpoznatijih bajki. Njenu popularnost dodatno je potaknuo prvi dugometražni animirani film iz 1937. godine kojem se djeca, ali i odrasli i danas rado vraćaju.

U našoj smo predstavi pokušali zadržati upravo bajkovitu atmosferu priče i svima nam poznatog vizuala, ali i progovoriti o temama koje smatramo bitnim za odgoj i razvoj djece: dobrota, ljubav, pozitivan stav prema životnim situacijama u kojima se možemo naći, ali i o odnosu ljepote i dobrote – pojmovima koje vrlo često nesvjesno i nepravedno povezujemo.

Zaplješćite u veselom ritmu pjesme radišnih patuljka, utvrdite gradivo o tome kako i zašto nije dobro razgovarati sa strancima, napunite srce pričom o ljubavi i pravom prijateljstvu te uživajte u priči jedne hrabre mlade žene koja s osmjehom dočekuje svaku situaciju.

A jesmo li spomenuli patuljke? Njih 7! I lovca i nevjerojatno lijepu i zlu kraljicu? A magično ogledalo? Oni, ali i još puno toga čine našu predstavu napetom i zanimljivom. Dođite nam i na sat vremena se prepustite čarobnom svijetu ove divne bajke.

NAČINI PLAĆANJA:

maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Kazalište Trešnja
ADRESA:
Mošćenička 1
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica