Ulaznice.hr

Natrag
NA PAROVE RAZBROJ S' - P. Quilter
NA PAROVE RAZBROJ S' - P. Quilter
Izvođač:
GD Histrion
DATUM, VRIJEME:
05.03.2021., 20:00h
LOKACIJA:
Histrionski dom
CIJENA ULAZNICA:
80kn
ORGANIZATOR:
GLUMAČKA DRUŽINA HISTRION
Nema ulaznica u online prodaji.

 Nekada je bilo lakše. Jedna je obitelj imala tek propupalu kćerku i mršavu jalovu kravu koje su se htjeli riješiti, pa su stupili u kontakt s drugom obitelji sa sinom koji je prilično rano stekao sklonost prema alkoholu i trebala mu je ženska ruka da ga smiri (a i djedov kožuh od kravlje kože se već dobrano istrošio i dobro bi mu došao novi). I spojili su dvoje mladih pred Bogom i živjeli su sretno sve dok je njemu izdržala jetra ili dok ona nije preminula pri sedmom porodu.

            Danas? Pronaći osobu uz koju ćete dočekati starost postao je proces složeniji od nuklearne fuzije. Jer dok uz godine školovanja još eventualno i možete shvatiti po kojem se principu lake atomske jezgre spajaju u teže, stabilan spoj dviju ljudskih jedinki nije nešto što podliježe zakonima fizike. Pa se može dogoditi da ćete idealnog životnog partnera tražiti godinama, pa ćete misliti da ste ga našli, pa će ispasti da si ipak niste kompatibilni, pa ćete se ponovo baciti u traženje, pa ćete sniziti kriterije, pa će vam se i opet učiniti da je potraga urodila plodom, no onda će vas neka random pandemija prisiliti da zajedno u malom prostoru provedete više vremena nego što vam oboma baš odgovara, što će vas dovesti do zaključka da to možda ipak nije to… I tako ukrug do kraja vremena.

            Slijedeći postulate popularne reklamne kampanje za brand higijenskih potrepština - “Mi znamo da je svaka žena drugačija osoba, pa smo zato proizveli četiri različita sapuna” - Peter Quilter zna da je svaka ljubavna priča posebna, pa ih je napisao četiri netipične. Kroz poker parova u glumačkim izvedbama Ana-Marije Percaić i Hrvoja Klobučara, osim u njihov širokopojasni glumački talent, moći ćete se uvjeriti i u razna lica koja ljubav u svijetu današnjice može poprimiti, pa bila ona sva zapravo samo krinke za utjehu da nećete ostariti sami. Što će i vama možda pružiti utjehu da i za vas još ima nade na polju romantičnog ispunjenja.   

 

Ivan-Goran Vitez

NAČINI PLAĆANJA:

maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Histrionski dom
ADRESA:
Ilica 90
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Košarica