Ulaznice.hr

Natrag
KURŠLUS - 24- satni Unplugged festival
KURŠLUS - 24- satni Unplugged festival
DATUM:
29.11.2019. - 30.11.2019.
LOKACIJA:
Studentski centar, Zagreb
CIJENA ULAZNICA:
100kn
ORGANIZATOR:
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU, STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
Slobodna mjesta:
49

Dvadesetčetiri sata tuluma s glazbom bez struje!!!!

Akustična glazba na brojnim stagevima SC-a, mnogobrojni gosti iz zemlje i inozemstva, promocije, paneli, birani kulinarski specijaliteti i to sve u samo 24 sata u kultnom zagrebačkom Studentskom centru.

Prvo izdanje Kuršlusa počinje u petak 29.11. prijepodnevnim off programom, prvim panel diskusijama koje započinju u 11 sati dok se vrata Teatra &TD otvaraju od 20 sati za službeno otvaranje i prvog headlinera Kuršlusa, Rundeka & Ftičeke nakon čega se svirke nastavljaju do subote navečer. Kuršlus će se odvijati na brojnim stagevima SC-a, na main stageu Teatra &TD, u francuskom paviljonu, MM Centru te polukružnoj dvorani &TD-a.

Kuršlus će uz Rundeka & Ftičeke ugostiti i: Damir Kukuruzović Gypsy Quartet, Adam Ben Ezra (Izrael), Filmmusicorkestar, Elma Burnić, Zoster (BiH), Šukar (Slovenija), Novosel & Hojsak, Branko Bogunović Pif, Radio Clash i još neka imena koja će otkriti naknadno. Važno je da se na Kuršlus mogu prijaviti i neafirmirani solisti ili bandovi koji izvode unplugged glazbu.NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
KURŠLUS - 24- satni Unplugged festival
ADRESA:
Savska cesta 25, 10000, Zagreb
MJESTO:
Zagreb


Natrag
¸

Košarica