Ulaznice.hr

Natrag
Mašina igre: VAŽNIJE POLOVICE
Mašina igre: VAŽNIJE POLOVICE
DATUM, VRIJEME:
06.06.2020., 21:00h
LOKACIJA:
Atrij Teatra &TD
CIJENA ULAZNICA:
50kn
ORGANIZATOR:
SVEUČILIŠTE U ZAGREBU, STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
Ostalo:
Popust od 50%, umirovljenici mogu ostvariti na blagajni kazališta.
Slobodna mjesta:
19

MAŠINA IGRE: Važnije polovice

Autorice: Beatrica Kurbel i Mirna Rustemović

Režija: Paola Slavica
Glume: Judita Franković Brdar i Paola Slavica
Dizajn i scenografija: Luka Borčić
Produkcija: Teatar Mašina Igre u suradnji s Teatrom &TD

Riječ je o duo drami koja se bavi generacijom popularno nazvanom milenijalci, obraćajući se upravo njezinim pripadnicima, a na scenu je donose dvije sjajne glumice, višestruko nagrađivana

Judita Franković Brdar i nova uzdanica hrvatskog glumišta, mlada Paola Slavica kojoj je ovo ujedno i prva režija kazališne predstave.

Što danas znači ona poznata fraza naših roditelja "kada smo mi imali trideset, u naše vrijeme mi smo..."? Gdje se skriva recept za sigurnu egzistenciju u moru honorarnih i poslova na određeno? Kako sretno ili barem bezbolnije živjeti čak dvije stvarnosti: fizičku i virtualnu? Što je uspjeh, a što preživljavanje? Koje ljubavne veze imaju potencijal za nešto ozbiljnije od par mjeseci ili godina ležernog nalaženja? Kada i da li uopće imati djecu, obitelj i išta stalnije u toj cijeloj đungli (ne)mogućnosti? Što sada kada smo dio Europske unije i cijeli svijet nam je na dlanu? Što nakon zadnje pjesme i fajrunta? Jesmo li hrabriji i uporniji od nekih prijašnjih generacija ili smo samo razmaženi i izgubljeni? Svakodnevica nam je rascjepkana na virtualne profile, izvješća o stanju računa na mailu, stalna uspoređivanja sa prijateljima i kolegama, male i grandiozne planove koji se stvaraju i brišu brzinom fejsbučnih statusa, uzdisanja između ugode i anksioznosti i stalna propitivanja nas samih i svih koji nas okružuju.

NAČINI PLAĆANJA:

uplatnica devizno netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Atrij Teatra &TD
ADRESA:
Savska cesta 25, 10000, Zagreb
MJESTO:
Zagreb
Natrag
¸

Košarica