Ulaznice.hr

Natrag
KAKO JE VILENJAK SPASIO BOŽIĆ 2 SLUČAJ: IZGUBLJENA PAHULJA
KAKO JE VILENJAK SPASIO BOŽIĆ 2 SLUČAJ: IZGUBLJENA PAHULJA
DATUM, VRIJEME:
03.12.2022., 10:00h
LOKACIJA:
Mala dvorana
CIJENA ULAZNICA:
50 Kn (6.64 €)
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
6

Popis prodajnih mjesta

Glume:
Vilenjak Zvonko – IGOR BAKSA 
djevojčica Dunja – JASSNA JOZIĆ
sestrična Petra – ANTONIJA STANIŠIĆ ŠPERANDA i
Djed Božićnjak
Autor: IGOR WEIDLICH
Režija: TIHANA STRMEČKI
Grafičko oblikovanje: KRISTINA GUDAC
Produkcija: B GLAD Produkcija
 
Božić je ponovo u opasnosti jer je Djed Božićnjak zapao u neviđene nevolje! Na Sjevernom polu sve je toplije pa velika pahulja snijega ove godine nije pala! Kakva pahulja? Ona koja uvijek označi snježnu sezonu potrebnu za neometani rad vilenjačke tvornice igračaka i pripremi put za saonice sa sobovima koje donose darove u domove sve djece svijeta. Djedu Božićnjaku pomoći može samo djevojčica Dunja, koja je već naučila što je pravi duh Božića i kolika je moć mašte. Samo, Dunja je već pomalo zaboravila na svoje avanture i češće je pred ekranom mobitela nego u svijetu mašte. 
Ali zato je vilenjak Zvonko spreman za novi zadatak i novu avanturu. Možda ga Dunja više ne vidi, ali ga vidi njezina mlađa sestrična Petra. Zvonko mora doprijeti do Dunje i sve djece koja ga mogu vidjeti i pomoći u ovom slučaju izgubljene pahulje, kako bi saonice s Djedom Božićnjakom i darovima na vrijeme stigli do svakog doma. Može li vilenjak Zvonko i ovaj puta uz pomoć Dunje i Petre, ali i sve djece koja ga ugledaju, spasiti Božić? Mogu li riješiti slučaj izgubljene pahulje? 
 
Dođite i pogledajte u ovoj veseloj i šarenoj, smiješnoj i edukativnoj predstavi za naše najmlađe. Ako uspiju u svom zadatku, možda ih posjeti i sam Djed Božićnjak, glavom i dugom bijelom bradom…

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica