Ulaznice.hr

Natrag
DANIEL SLOSS - CAN'T
DANIEL SLOSS - CAN'T
DATUM, VRIJEME:
12.12.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENE ULAZNICA:
od 140 Kn do 250 Kn (od 18.58 € do 33.18 €)
ORGANIZATOR:
AQUARIUS RECORDS D.O.O.
Slobodna mjesta:
34

Popis prodajnih mjesta

Netflixova zvijezda - komičar Daniel Sloss dolazi u Lisinski!

Sezona stand up komedije bogatija je za još jedno svjetski poznato komičarsko ime - naime, u zagrebačku dvoranu Vatroslav Lisinski stiže Netflixova zvijezda - Daniel Sloss. Nakon što je u 2021. godini održao jednu od najvećih solo turneja na svijetu - poznati komičar stiže u Hrvatsku s novim showom - Can't. 
Sloss redovito ruši rekorte i može se pohvaliti s 300 non-stop nastupa tijekom 17 mjeseci u sklopu turneje s kojom je obišao Europu, Ujedinjeno kraljevstvo, SAD, Kanadu, Australiju, Hong Kong, Japan, pa čak i Moskvu gdje je u tamošnjoj Areni održao najveći stand up show ikad održan u Rusiji na engleskom jeziku.

Naša ga publika zasigurno najbolje zna po Netflixovim specijalima ‘DARK’ & ‘Jigsaw’ koji se prikazuju u gotovo 190 zemalja, a kojima se priznaje da su uzrokovali preko 120.000 prekida i 300 razvoda. Naime, Sloss je u svojim nastupima naglašavao i dokazivao tezu da je bolje biti sam nego u lošoj vezi, a kao dokaz da im je okončao vezu fanovi čak donose potvrde o razvodu na predstave na kojima žele Slossov autogram.
Hrvatska je jedna od 53 zemlje u kojima je Sloss nastupio, a ovo mu je drugi dolazak u Lijepu našu gdje je nastupio prije točno pet godina sa svojim showom Now.
Uz Slossa u Lisinski kao poseban gost dolazi i komičar Kai Humphries.

Dolazak Daniela Slossa u Hrvatsku samo je nastavak odličnih stand up nastupa u dvorani Lisinski, naime mjesec dana prije njega u Zagrebu nastupa slavni - Jimmy CarrCarrov nastup 15. studenog rasprodan je čak šest mjeseci prije showa, pa je za fanove dodao i late night show, istu večer, za koji je u prodaji još samo nekoliko ulaznica.

Više o događaju pronađite u Facebook eventu.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica