Ulaznice.hr

Natrag
ABBA SYMPHONIC
ABBA SYMPHONIC
DATUM, VRIJEME:
19.10.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
195/230/280/320kn
ORGANIZATOR:
PREDODROM D.O.O
Slobodna mjesta:
679

ABBA SYMPHONIC - Slavimo 50 godina ABBE! 
 
Najveći hitovi ABBE u izvedbi 50 članova simfonijskog orkestra i vrhunskog benda ABBA Real Tribute u KD Vatroslava Lisinskog!
 
Izvrstan koncert, posvećen legendarnoj švedskoj grupi ABBA, jednoj od najvećih pop-grupa svih vremena, koja ove godine slavi 50 godina. U toj značajnoj jubilarnoj godini nastavljen je projekt ABBA SYMPHONIC, koji je oživio najuspješnije ABBA hitove poput Mamma Mia, Dancing Queen, Super Trouper, The Winner Takes It All, S.O.S., Fernando i i druge, na oduševljenje starih i novih obožavatelja ABBE. 
 
Uz simfonijski orkestar koji broji 50 članova nastupa jedan od najboljih bendova ABBA Real Tribute, koji se odlikuje originalnom kostimografijom, plesnom koreografijom, izvrsnom interpretacijom i nastavlja povijest ABBE! Nastupom uživo u vrhunskom showu te produkciji, ABBA SYMPHONIC  vratit će vas u nostalgična vremena i prizvati uspomene razdoblja u kojem je ABBA dominirala na međunarodnim radijskim ljestvicama!
 
Skupina ABBA je u razdoblju od 1972. do 1982. kao najuspješnija švedska skupina svih vremena prodrla na svjetsku pozornicu, prodavši više od 400 milijuna ploča, što ih je pretvorilo u svjetske rekordere. 
Slavni članovi ABBE su bili: Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Anderson, Anni-Frid Lyngstad. Na glazbenoj sceni pojavili su se putem natjecanja za pjesmu Eurovizije 1974. sa skladbom Waterloo, a njihov je uspon započeo 1975. godine s pjesmom S. O. S. Na svjetski vrh ih je lansirala pjesma Mamma Mia, gdje su ostali narednih godina, stvarajući vojsku obožavatelja koji su ljubav prema ABBI prenosili i na nove naraštaje. Izdali su osam originalnih albuma u rekordnim nakladama. ABBA još danas osvaja publiku na televiziji, radiju i naravno s vrlo popularnim filmom Mamma Mia.
 
Doživite legendarnu ABBU!
Ulaznice osigurajte online i na prodajnim mjestima Eventima te na ulaznice.hr i blagajni Lisinskog.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica