Ulaznice.hr

Natrag
JIMMY CARR-TERRIBLY FUNNY 2.0.- ZAGREB-LATE NIGHT SHOW!
JIMMY CARR-TERRIBLY FUNNY 2.0.- ZAGREB-LATE NIGHT SHOW!
DATUM, VRIJEME:
15.11.2022., 22:30h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
140/190/250 Kn (18.58/25.22/33.18 €)
ORGANIZATOR:
AQUARIUS RECORDS D.O.O.
Nema ulaznica u online prodaji.
Popis prodajnih mjesta

Nakon što je u rekordnom vremenu rasprodao zagrebački nastup, Jimmy Carr za isti dan najavljuje Late Night Show!

15.11.2022 u 22:30h, KD Vatroslava Lisinskog!

Jimmy Carr, najpoznatiji netflixov komičar u rekordnom vremenu je rasprodao nastup u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog koji će se održati.15.11. Potaknut velikim interesom Jimmy Carr će istog datuma na istom mjestu održati Late Night Show koji će se održati odmah nakon završetka prvog nastupa!

Carr je svoju popularnost širom svijeta produbio trima Netflix specijalima. Carr je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom što su mu, uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja - redovit je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Showa, The Late, Late Showa i Late Night s Conanom O’Brienom.

Britanski Guardian Carra je opisao kao “komičarskog heroja našeg vremena”, što je prepoznala i publika diljem svijeta pa se Carr tako može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodano više od 480 tisuća ulaznica, što je broj koji planira nadmašiti prije kraja 2022 godine. Poznat je po briljatnim, često i bezobraznim šalama na rubu “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora - njegove interakcije s publikom i dovitljivi odgovori savršeno nadopunjuju njegov osnovni materijal i zaokružuju cjelokupno, urnebesno iskustvo. U Lisinski dolazi sa svojim najnovijim programom “Terribly Funny”, sastavljenim od 100% novog i nikad objavljenog materijala.

Ulaznice potražite na Ulaznice.hr i na blagajni dvorane Vatroslava Lisinskog.

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica