Ulaznice.hr

Natrag
DIVANHANA - "ZAVRZLAMA TOUR"
DIVANHANA - "ZAVRZLAMA TOUR"
DATUM, VRIJEME:
18.10.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
100/130/160/200kn
ORGANIZATOR:
KONCERTNA DVORANA VATROSLAVA LISINSKOG
Slobodna mjesta:
1605

Nakon koncerata u Oslu, Budimpešti, Beču, Linzu, Ankari i mnogim drugim prijestolnicama kulture širom Europe, sarajevska sevdah atrakcija Divanhana svojoj dragoj publici u Hrvatskoj premijerno predstavlja novi album Zavrzlama.
 
Novo, peto studijsko izdanje sastava, britanski Songlines je u svom mjesečnom izdanju objavio u čak 20 tisuća primjeraka, dok je jedan od osnivača ovog eminentnog world music časopisa, Simon Broughton, album Zavrzlama uvrstio u konkurenciju albuma godine.
 
"Zavrzlama je konceptualni album u kojem smo kroz prizmu sevdalinke željeli prikazati sve stilove koji su kasnije kroz godine potekli s tog izvora i teku do dan-danas. Tako su na albumu zabilježene dvije tradicionalne skladbe: Stade se cvijeće rosom kititi i Oj, curice, dvije starogradske Zarasle su staze ove te pomalo zaboravljena Penavina Sarajčice, hajdemo, pa preko “kafanskih” Opa Opa Luisa te Peno Šabana Bajramovića, na koncu do naših autorskih za koje smo inspiraciju crpili s nepresušnog izvora svih ovih skladbi i glazbenih stilova, te ih brusili kao dragi kamen do oblika koji na ovom albumu prezentiramo našoj cijenjenoj publici”, rekli su iz sastava Divanhana.
 
U okviru nove koncertne turneje u svoju knjigu sevdaha upisali su i Lisinski, za koji ih vežu prekrasna glazbena sjećanja. Uz predstavljanje hvaljenog novog albuma, Divanhana će oduševiti zagrebačke obožavatelje i izvedbama svojih starijih, svima dragih pjesama.
 
#širimosevdah
#zavrzlamatour

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica