Ulaznice.hr

Natrag
JIMMY CARR-TERRIBLY FUNNY 2.0.- ZAGREB
JIMMY CARR-TERRIBLY FUNNY 2.0.- ZAGREB
DATUM, VRIJEME:
15.11.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
140/190/250kn
ORGANIZATOR:
AQUARIUS RECORDS D.O.O.
Slobodna mjesta:
3

Jimmy Carr, najpoznatiji Netflixov komičar ponovno stiže pred hrvatsku publiku! 
 
U zagrebačku Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog vraća se nakon punih šest godina. Njegov je nastup 2016. bio rasprodan, a od tada je svoju popularnost širom svijeta produbio trima Netflix specijalima. Carr je ujedno bio prvi britanski komičar koji je imao ugovor s ovim streaming gigantom što su mu, uz njegov jedinstveni brend humora, omogućili i brojni drugi projekti i pojavljivanja - redovit je gost na najprestižnijim britanskim i američkim televizijskim emisijama poput Tonight Show, The Late, Late Show i Late Night s Conanom O’Brienom
 
Britanski Guardian Carra je opisao kao “komičarskog heroja našega vremena”, što je prepoznala i publika diljem svijeta pa se Carr tako može pohvaliti da je za njegovu prethodnu turneju prodano više od 480 tisuća ulaznica, što je broj koji planira nadmašiti prije kraja 2022 godine. 
 
Poznat je po briljatnim, često i bezobraznim šalama na rubu “dobrog ukusa”, a stand-up publika ga prepoznaje i kao jednog od najboljih komičara improvizatora - njegove interakcije s publikom i dovitljivi odgovori savršeno nadopunjuju njegov osnovni materijal i zaokružuju cjelokupno, urnebesno iskustvo. U Lisinski dolazi sa svojim najnovijim programom Terribly Funny, sastavljenim od 100% novog i nikad objavljenog materijala. 
 
Show se izvodi na engleskom jeziku i namijenjen je starijima od 16 godina. Show će biti održan u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite RH.
 

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica