Ulaznice.hr

Natrag
DALMATINO
DALMATINO
DATUM, VRIJEME:
20.02.2022., 20:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
120kn
ORGANIZATOR:
BABA PRODUCTION D.O.O
Slobodna mjesta:
1129

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku - više saznajte OVDJE) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.). Brzo antigensko testiranje po cijeni od 50 kn moguće je obaviti na dan koncerta od 18 sati do 19.30 u prostorima Lisinskog.
 
Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara, osnivači i pokretačka snaga grupe Dalmatino, prošle su godine proslavili 20 godina grupe koja iza sebe ima zavidan broj uspjeha te impresivan niz koncerata po Hrvatskoj, ali i po svijetu.
 
Prvi album izdali su 2001., Cukar i sol, osvojili su Porina za novog izvođača godine, zlatne i srebrne ploče, a neke od pjesama kao što su Dajem ti rič, Dvi sestre blizanke ili Ditelina s čet'ri lista danas su već dio opće pop-kulture.
 
U novu 2022. godinu band ulazi sa željom da i dalje budu izrazito koncertno aktivni te da posjete neka mjesta gdje još nisu svirali, ali i neke dvorane koje su im želja još iz djetinjstva. 
Zato ponosno najavljuju dva, odnosno tri velika koncerta: prvi nastup DALMATINA U Lisinskom 17. veljače, potom 20. veljače također u Lisinskom s obzirom na to da je prvi koncert rasprodan te u Dvorani Gripe u Splitu 21. travnja.
 
Uz ta tri koncerta, u planu je odsvirati još puno toga, svirati gdje god će to njihova publika htjeti.
Protekle dvije godine svi želimo što prije zaboraviti, a najbolji lijek za to su ljubav i veselje: upravo ono što nam Dalmatino svojim pjesmama donosi.

 

Ulazak na koncert moguć je isključivo uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde (u elektroničkom ili papirnatom obliku) te prema uputama iz Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 12. studenoga 2021. (članak VII.).

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica