Ulaznice.hr

Natrag
DIANA KRALL TOUR 2022 ZAGREB,CONCERT HALL LISINSKI
DIANA KRALL TOUR 2022 ZAGREB,CONCERT HALL LISINSKI
DATUM, VRIJEME:
12.07.2022., 21:00h
LOKACIJA:
Velika dvorana
CIJENA ULAZNICA:
350/570/790/900kn
ORGANIZATOR:
3PM MEDIA D.O.O
Slobodna mjesta:
342

Ekskluzivni koncert jazz-dive Diane Krall u Zagrebu: prvi puta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog! 
 
Mega popularna kanadska jazz-pjevačica i pijanistica Diana Krall u sklopu svoje svjetske turneje dolazi u Zagreb u srpnju 2022. godine.
Najveći regionalni nezavisni promotor Avalon i 3PM dovode u Zagreb prvu damu svjetskoga jazza, umjetnicu čiji se autorski rad zapisao duboko u povijest svjetske glazbe. 
Svojim fantastičnim vokalom Diana Krall je postala institucija u svijetu jazza, a njezini koncerti redovito su mješavina sjajne energije i vrhunskog doživljaja koji se prepričavaju mjesecima nakon izvedbe. 
S više od 15 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, zlatnim i platinastim nakladama, s osvojenim nagradama Grammy i Juno, ovaj kontraalt svakim novim albumom letvicu postavlja sve više, a njezini se live nastupi svrstavaju među najbolje na svijetu u ovom glazbenom žanru.
Nastupala je s brojnim eminentnifm glazbenicima kao što su Paul McCartney, Tony Bennett, Ray Charles…, na najboljim svjetskim pozornicama, a u sklopu nove turneje dolazi u Zagreb.

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, kao institucija hrvatske glazbe, idealan je koncertni prostor koji će ugostiti ovu glazbenicu. 

Diana Krall karijeru je započela još kao srednjoškolka, a prvi debitantski album Stepping Out objavila je, sada već davne, 1993. godine. Nakon toga objavila ih je još petnaest s posljednjim, This Dream of You, objavljenim 2020. godine. Album je nazvan po njezinoj izvedbi pjesme Boba Dylana s njegovog albuma Together Through Life iz 2009. godine. Desetak pjesama s albuma odabrano je iz više od 30 neiskorištenih snimaka koje je Krall napravila sa svojim dugogodišnjim producentom Tommyjem LiPumom prije njegove smrti 2017. godine. Album je dovršen u svibnju 2020. godine, a produkciju je završila sama Krall. Album uključuje i jazz-klasik Autumn in New York, za koji je napravljen video za podizanje svijesti za New York Cares, najveću volontersku organizaciju u New Yorku, osnovanu 1987. godine.
Albumi Diane Krall ujedno su i najprodavaniji u kategoriji jazz-izvođačica u posljednjih trideset godina: čak osam njezinih albuma našlo se na Billboard Jazz Albums listi. 

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay aircashpay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica