Ulaznice.hr

Natrag
UVIJEK ĆE NAM OSTATI LJUBAV
UVIJEK ĆE NAM OSTATI LJUBAV
DATUM, VRIJEME:
03.12.2021., 20:00h
LOKACIJA:
Mala dvorana
CIJENA ULAZNICA:
70kn
ORGANIZATOR:
TEATAR RUGANTINO
Slobodna mjesta:
20

Uvijek će nam ostati ljubav topao je i obećavajući naslov nove predstave Teatra Rugantino, satirične ljubavne komedije prema beskrajno duhovitom i pronicljivom tekstu Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosom. U nadahnutoj režiji Darija Harjačeka, priču donose na scenu svojim velikim glumačkim umijećem Jelena Miholjević i Dražen Čuček. 
 
„Ako nam ne uspije brak, uvijek će nam ostati ljubav“, zaključuje par koji nakon dvadeset godina veze, pet minuta do dvanaest, s nestrpljenjem čeka kuma kako bi krenuli zajednički život okruniti brakom. Medo je inertni, šarmantni, neuhvatljivi sredovječni sveučilišni profesor, sklon izbjegavanju odgovornosti s duboko ciničnim pogledom na sve ljudsko, a Jelena je vesela žena puna života koja, zagazivši duboko u četrdesete, čvrsto odlučuje njihovu vezu pretvoriti u brak. On nudi probu braka kao opciju kako provesti tih pet minuta. Unutar tih „pet probnih minuta“ duhovito se nižu prizori iz njihovog bračnog života, u kojima idila puno puta ostaje poražena realnošću, lijepe i ne tako lijepe strane roditeljstva, gomila trenutaka u kojima im je odnos na kušnji zbog potpuno različitih muško-ženskih percepcija istih situacija…
 
Uvijek će nam ostati ljubav priča je o svim tim prolazima/provlačenjima kroz labirinte ljubavi i braka. 
 
U nadahnutoj, kreativno i emotivno involviranoj režiji Darija Harjačeka, suptilnošću svoje glumačke igre pred nas donose priču Jelena Miholjević i Dražen Čuček. Prvi puta zajedno na sceni, ovo će dvoje glumaca publici, nevjerojatnom međusobnom scenskom privlačnošću, prenijeti težinu i radost ljubavi. Ljubavi koja nakon svega ostaje. A koja nekad započinje, a nekad završava brakom. 

NAČINI PLAĆANJA:

netpay maestro mbu2_mc mbu2_visa diners2 kekspay
Kupi ulaznice Popis prodajnih mjesta

Mjesto održavanja

NAZIV:
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog
ADRESA:
Trg Stjepana Radića 4
MJESTO:
Zagreb

Mapa

Natrag
¸

Sva prava pridržana Dekod d.o.o.

Košarica